Hoe Bestanden Te Converteren In

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Te Converteren In
Hoe Bestanden Te Converteren In

Video: Hoe Bestanden Te Converteren In

Video: Hoe Bestanden Te Converteren In
Video: How to Convert the Higher version to Lower version of Cad DWG files in AutoCAD in 2020? 2024, Mei
Anonim

Het pdf-formaat is een van de meest populaire formaten voor het opslaan van documenten. Helaas staat het tijdens het verdere werk niet toe om de nodige informatie uit het document te "trekken". Als je dit vaak tegenkomt, dan zal een programma waarmee je een document in pdf-formaat kunt converteren naar een document in word-formaat (doc), een formaat dat handig is voor het bewerken van tekst, erg handig voor je zijn in je werk. Een van deze hulpprogramma's is ABBYY PDF Transformer.

ABBYY PDF Transformer is een eenvoudig en handig programma
ABBYY PDF Transformer is een eenvoudig en handig programma

Noodzakelijk

  • ABBYY PDF Transformer is een eenvoudig programma dat met succes PDF-bestanden converteert naar populaire, gemakkelijk te bewerken formaten Microsoft Word, Excel, HTML en TXT.
  • Om een document in pdf-formaat om te zetten in een document van het vereiste formaat, moet u ABBYY PDF Transformer downloaden en installeren op uw computer.

instructies:

Stap 1

Nadat u het programma op uw computer hebt gedownload en geïnstalleerd, voert u het uit. In de toekomst zal de ABBYY PDF Transformer Wizard u bij uw werk helpen.

Dus de wizard wordt gestart - selecteer de PDF die u wilt converteren.

Stap 2

Kies vervolgens het formaat waarnaar u de geselecteerde PDF wilt converteren.

Stap 3

In de volgende fase heeft u de mogelijkheid om aanvullende parameters op te geven van het document dat u bij de uitvoer wilt ontvangen.

U kunt deze bijvoorbeeld wijzigen, of de locatie, of de resolutie en beeldinstellingen.

Stap 4

Dus alle parameters zijn ingesteld en het programma begon het bestand te verwerken. Dat is alles, dit voltooit het werk aan het converteren van het bestand.

Aanbevolen: