Toepassingen Installeren Op Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Toepassingen Installeren Op Een USB-flashstation
Toepassingen Installeren Op Een USB-flashstation

Video: Toepassingen Installeren Op Een USB-flashstation

Video: Toepassingen Installeren Op Een USB-flashstation
Video: windows installatie USB-stick maken 2024, April
Anonim

Installatie van computerprogramma's op een USB-flashstation wordt uitgevoerd als u de software op andere computers wilt gebruiken zonder extra installatie van uw applicaties daarop. De hulpprogramma's die naar de USB-flashdrive zijn gekopieerd, helpen u om bewerkingen met de benodigde bestanden zo snel mogelijk uit te voeren en u hoeft geen extra installatiepakketten te downloaden.

Toepassingen installeren op een USB-flashstation
Toepassingen installeren op een USB-flashstation

instructies:

Stap 1

Veel populaire hulpprogramma's kunnen op een USB-opslagmedium worden geïnstalleerd. Download de draagbare versie van uw programma van internet. Deze applicaties worden in archiefvorm aangeleverd en kunnen op elke datadrager worden uitgepakt. Om het gewenste programma te downloaden, gaat u naar de officiële website en selecteert u de juiste downloadsectie.

Stap 2

Nadat de download is voltooid, pakt u het resulterende archief uit op uw computer. De map die is gemaakt als gevolg van het uitpakken van het programma, moet worden verplaatst naar een USB-flashstation. Om dit te doen, installeert u het apparaat op de schijf van uw computer en gebruikt u de optie "Map openen om bestanden te bekijken".

Stap 3

Kopieer de directory met het programma verkregen na het uitpakken naar het bestandssysteem van het apparaat. Om dit te doen, kunt u met de rechtermuisknop op de map klikken en het gedeelte "Kopiëren" in het contextmenu selecteren. Ga vervolgens naar de gewenste map op de USB-stick en plak de gekopieerde map met de toetsencombinaties Ctrl en V.

Stap 4

Om het hulpprogramma uit te voeren vanaf een USB-flashstation, opent u de map met het programma en voert u het uitvoerbare bestand met dezelfde naam uit. Het hulpprogramma slaat alle instellingen op de media op en laat geen gegevens achter op het computersysteem.

Stap 5

Sommige draagbare versies van de programma's worden geleverd met een installatiepakket. Om een dergelijke toepassing op een USB-flashstation te installeren, voert u het installatieprogramma uit en volgt u de instructies van het installatieprogramma. Geef in het venster "Pad opslaan" uw gegevensdrager op door op de knop "Bladeren" te klikken. Selecteer het aangesloten apparaat in de lijst die verschijnt. Het draagbare hulpprogramma wordt op uw opslagmedium geïnstalleerd en u kunt het op elke computer gebruiken.

Stap 6

Om draagbare versies rechtstreeks naar een USB-flashstation te downloaden, kunt u het hulpprogramma PortableApps gebruiken. De programma-interface geeft u een lijst met hulpprogramma's die u kunt downloaden. U kunt ze direct downloaden en installeren op de media. Download het programma van de officiële website van de ontwikkelaar. Voer na het downloaden het resulterende installatieprogramma uit en geef uw USB-flashstation op als de installatiemap.

Stap 7

Voer het programma uit en selecteer in de lijst die verschijnt het hulpprogramma dat u wilt downloaden en installeren. De applicatie downloadt automatisch alle benodigde bestanden en pakt ze uit op verwisselbare media.

Aanbevolen: