Hoe Exe-toepassingen Te Maken

Inhoudsopgave:

Hoe Exe-toepassingen Te Maken
Hoe Exe-toepassingen Te Maken

Video: Hoe Exe-toepassingen Te Maken

Video: Hoe Exe-toepassingen Te Maken
Video: 010 - Python - beginner - Les 6: GUI's met tkinter + executables 2024, April
Anonim

Vaak krijgen gebruikers vragen over hoe ze hun eigen exe-applicaties kunnen maken. Hiervoor moet u in de regel speciale programmeertalen leren. De installatietoepassing kan echter worden gemaakt met behulp van standaardsoftware.

Hoe exe-toepassingen te maken
Hoe exe-toepassingen te maken

Noodzakelijk

Smart Install Maker-programma

instructies:

Stap 1

U hoeft de basisprincipes van programmeren niet te kennen om uw eigen installeerbare toepassing te maken. Op dit moment is er een grote verscheidenheid aan software ontwikkeld waarmee u dergelijke programma's kunt maken. Een van deze hulpprogramma's is Smart Install Maker. Dit is een universeel programma waarmee je in een paar minuten een compleet installatiebestand kunt maken. Je kunt er verschillende bestanden in inpakken, compileren vanuit programmeertalen en nog veel meer.

Stap 2

Download deze software van de officiële website van de fabrikant ru.sminstall.com. Installeer het programma op de lokale schijf van het systeem op een pc. Probeer te installeren in dezelfde map waarin het geïnstalleerde besturingssysteem zich bevindt. Zodra het installatieproces is voltooid, verschijnt er een snelkoppeling op het bureaublad waarmee u het programma kunt starten. Dubbelklik met de linkermuisknop om het programmavenster te openen.

Stap 3

In de regel is dit programma in het Russisch geïnstalleerd. U kunt de taal altijd wijzigen in de instellingen. Ga naar het tabblad "Informatie". U moet regels als "Programmanaam", "Bedrijfsnaam", "Programmaversie" en vele andere invullen. Probeer in begrijpelijke taal te schrijven, zonder afkortingen. Klik vervolgens op het tabblad "Bestanden". Maak een lijst van alle bestanden die met het programma moeten worden gecompileerd. Dit kunnen standaard fotobestanden zijn, of bestanden die tijdens het programmeerproces zijn aangemaakt.

Stap 4

In de tabbladen "Opdrachten", "Register", "Snelkoppelingen" moet u bepaalde parameters selecteren die moeten worden uitgevoerd tijdens de installatie van het bestand. Meestal kunt u met deze software bijna alle soorten bestanden compileren. U kunt acties specificeren die het programma tijdens of na de installatie moet uitvoeren. Nadat alle instellingen zijn gemaakt, klikt u op de knop "Voltooien". Je kunt ook op het groene vierkantje in de bovenste balk klikken om te compileren.

Aanbevolen: