Hoe Een Dvd-droom Op Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd-droom Op Te Zetten
Hoe Een Dvd-droom Op Te Zetten

Video: Hoe Een Dvd-droom Op Te Zetten

Video: Hoe Een Dvd-droom Op Te Zetten
Video: How to connect your laptop to your TV using an HDMI cable - Easy 2024, Maart
Anonim

Met dvd-droomsoftware kunt u digitale tv kijken, opnemen en streamen met verschillende functies om het leven van eigenaren van satelliet-tv's te vereenvoudigen. Daarin kun je bijvoorbeeld meerdere zenders tegelijk bekijken.

Hoe een dvd-droom op te zetten
Hoe een dvd-droom op te zetten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - DVD-droomprogramma.

instructies:

Stap 1

Download Dvbdream 1.4i p1-software van hier https://free-share.ru/5208/652031/dv…setup_v14i.exe. Download vervolgens Cyberlink Pack en HD Pack 2.2. Download Nvidia PureVideo vanaf hier https://torrents.ru/forum/viewtopic.php?t=2021956. Vanaf hier is een audiodecoder vereist om DVD-dream in te stellen. Deze decoder kan zowel met MPEG Audio als met AC3 werken. Het kan niet worden geïnstalleerd zonder het programma Windows Media Player. Als u dit programma niet hebt, download het dan via de link https://rapidshare.com/files/5939090F88AE3F1FBDD17. Begin vervolgens met het installeren van het programma

Stap 2

Installeer het programma en de vereiste plug-ins om het DVDream-programma aan te passen. Voer het installatiebestand van het Dvbdream 1.4i p1-programma uit, configureer de schijf, scan de kanalen en installeer de plug-ins. Haal transponderlijsten van deze sit

Stap 3

Ga naar de sectie "Gesorteerde ini-bestanden", download het archief zonder installatieprogramma in Zip-formaat. Kopieer vervolgens de bestanden ervan naar de map Transponders in de map waarin het DVBDream-programma is geïnstalleerd. Installeer HD Pack 2.2, laat alleen de ArcSoft 2.27 h264 Video Decoder-items staan, schakel alle andere vakjes uit. Installeer CLVD Pack, selecteer de eerste 3 decoders bij installatie. Installeer vervolgens Nvidia PureVideo.

Stap 4

Ga naar het DVBDream-programma configureren. Ga naar het gedeelte "Video-instellingen", stel de volgende parameters in: Videocodec: elke CyberLink; Audiocodec: nVidia PureVideo (v4020.223.0.0 - 2006-05-05); Beeldgenerator: Video Mixer 9, H.264; Codec: ArcSoft (v2.27.249.90 - 23.06.2009).

Stap 5

Ga naar het tabblad Opties, stel de minimaal acceptabele waarden in voor de buffergrootte. Houd ook de VideoPacket Size minimaal, deze is 1 kb, voor HD-video set 8 of 16. Stel de audiobuffer in op 32-64 kb. U hebt de volgende audio- en video-instellingen voor dvd-droom: MPG2 Video: 1MB, H.264 Video: 3MB, Audio: 48KB, Videopakketgrootte: 1Kb.

Stap 6

Ga naar het menu "Opties", het tabblad "Prioriteit", stel de waarde in op "Hoog", schakel ook het item "Gebruik van meer dan 1 CPU voorkomen" uit. Schakel het selectievakje naast Actief in het gedeelte Netwerkstream uit.

Aanbevolen: