Hoe Een Dvd Te Decoderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Dvd Te Decoderen
Hoe Een Dvd Te Decoderen

Video: Hoe Een Dvd Te Decoderen

Video: Hoe Een Dvd Te Decoderen
Video: How to Convert a DVD to MP4 for FREE 2024, April
Anonim

Waarschijnlijk hebben sommige gebruikers te maken gehad met de situatie dat sommige schijven niet op hun dvd-speler startten. U nam bijvoorbeeld een film van vrienden, maar deze startte niet op uw speler. Het feit is dat de producenten van het dvd-formaat de wereld hebben "verdeeld" in verschillende conventionele zones. Schijven gekocht, bijvoorbeeld in een van de landen van West-Europa, in de GOS-landen zullen niet starten. In theorie zou dit de verspreiding van illegale kopieën van schijven moeten beperken, maar het zorgde alleen maar voor meer problemen.

Hoe een dvd te decoderen
Hoe een dvd te decoderen

Noodzakelijk

Philips dvd-speler

instructies:

Stap 1

De schijf kan immers in het buitenland worden gekocht of worden geleend van vrienden die hem in een ander land hebben gekocht. Schijven uit andere zones worden ook geïmporteerd naar de GOS-landen. En de onmogelijkheid om het te zien, op zijn zachtst gezegd, schandalig. Maar gelukkig is het probleem oplosbaar. Het enige wat je nodig hebt is om je speler te decoderen, en dan zal het absoluut alle schijven lezen. Er is geen universele manier om het apparaat te decoderen. Het hangt allemaal af van het specifieke model. Allereerst moet je de code vinden waarmee je multizone kunt instellen. Dit kan op verschillende manieren.

Stap 2

De eerste manier is om de dealer te vragen waar u uw platenspeler rechtstreeks heeft gekocht. Heel vaak beschikken ze over dergelijke informatie, aangezien het fenomeen dat een speler is gecodeerd voor een bepaalde zone niet ongewoon is, en klanten van winkels vaak bij hen terecht voor dergelijke informatie. De tweede manier is om informatie op internet te zoeken. In de regel vindt u op internet niet alleen codes voor de meeste spelermodellen, maar ook gedetailleerde instructies voor het decoderen ervan.

Stap 3

Zoals opgemerkt, hangt de decoderingsmethode af van het specifieke spelermodel, maar het decoderingsprincipe voor veel modellen is ongeveer hetzelfde. Als voorbeeld nemen we de decodering van dvd-spelers van het merk Philips in overweging. Zet de tv aan en sluit de speler erop aan. Zet het apparaat aan.

Stap 4

Verwijder de schijflade uit de speler. Wanneer de lade is verwijderd, kiest u 99990 op de afstandsbediening en drukt u vervolgens op OK. Wacht, er verschijnt een melding op het tv-scherm over het uitschakelen van de regionale zone of het instellen van de regionale nulzone. In ieder geval zal uw speler nu dvd's lezen, ongeacht de regionale zone waarin ze zijn opgenomen. Veel modellen kunnen op deze manier worden gedecodeerd, u hoeft alleen de juiste code te vinden.

Aanbevolen: