De Titel Van "Mijn Documenten" Wijzigen

Inhoudsopgave:

De Titel Van "Mijn Documenten" Wijzigen
De Titel Van "Mijn Documenten" Wijzigen

Video: De Titel Van "Mijn Documenten" Wijzigen

Video: De Titel Van "Mijn Documenten" Wijzigen
Video: Een Google Formulier wijzigen 2023, Maart
Anonim

Elk besturingssysteem in de Windows-familie heeft standaardmappen. Dit omvat de map Mijn documenten. Standaard slaat het documenten op van verschillende kantoortoepassingen, sommige componenten van videogames. De naam "Mijn documenten" is standaard voor alle versies van Windows-besturingssystemen. Hoewel het in sommige versies gewoon "Documenten" kan worden genoemd. Als u niet tevreden bent met deze mapnaam, kunt u deze wijzigen in iets anders.

De titel van "Mijn documenten" wijzigen
De titel van "Mijn documenten" wijzigen

Noodzakelijk

Computer met Windows-besturingssysteem (XP, Windows 7)

instructies:

Stap 1

Het is de map die moet worden hernoemd. Op het bureaublad is er in de regel geen map, maar een snelkoppeling waarmee u deze snel kunt openen. De map met documenten staat meestal op een andere plek. Als het besturingssysteem Windows 7 op uw computer is geïnstalleerd, wijzigt u de naam "Mijn documenten" als volgt. Open uw systeemstation (standaard C, een andere letter aan het systeemstation wordt zelden toegewezen).

Stap 2

Open vervolgens de map "Gebruikers". Het bevat nog twee mappen: "Algemeen" en "Beheerder". Klik op "Beheerder" en zoek daarin "Mijn documenten" en klik er met de rechtermuisknop op. Er verschijnt een contextmenu. Selecteer in dit menu Naam wijzigen. Voer vervolgens een nieuwe naam in voor de map, druk op de Enter-toets en deze wordt hernoemd.

Stap 3

Zelfs na het hernoemen van de map, heeft de snelkoppeling op het bureaublad de oude naam. Verwijder deze snelkoppeling. Klik dan met de rechtermuisknop op de map "Mijn Documenten". Beweeg de muiscursor over de regel "Verzenden". Er verschijnt een extra menu waarin u "Bureaublad, snelkoppeling maken" selecteert.

Stap 4

Volg de onderstaande stappen om de naam van de map Mijn documenten in het besturingssysteem Windows XP te wijzigen. Open het systeemstation en vervolgens - Documenten en instellingen. Selecteer de map die overeenkomt met uw accountnaam. Verder vindt u dienovereenkomstig "Mijn documenten". Het hernoemen verschilt niet van het geval met Windows 7. In het contextmenu hoeft u alleen maar "Hernoemen" te selecteren en vervolgens een nieuwe naam voor deze map in te stellen.

Populair per onderwerp