Hoe "Mijn Documenten" Over Te Zetten Naar Windows 7

Inhoudsopgave:

Hoe "Mijn Documenten" Over Te Zetten Naar Windows 7
Hoe "Mijn Documenten" Over Te Zetten Naar Windows 7

Video: Hoe "Mijn Documenten" Over Te Zetten Naar Windows 7

Video: Hoe
Video: Windows 7 mappen 1 2024, April
Anonim

Als u gewend bent om de benodigde bestanden op te slaan in de map Documenten, wees er dan op voorbereid dat in het geval van een storing of herinstallatie van het besturingssysteem, al uw gegevens verloren gaan. Bovendien nemen gigabytes aan foto's en gedownloade films systeemschijfruimte in beslag, wat geïnstalleerde programma's vertraagt en de computer vertraagt.

Hoe over te dragen?
Hoe over te dragen?

instructies:

Stap 1

Op Windows 7 bevindt de map Documenten zich in C: / Users / Username / My Documents. Om het over te zetten naar een andere schijf, moet u een aantal bewerkingen uitvoeren.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de startknop. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Open Explorer". Voer nu in de adresbalk van de verkenner% gebruikersnaam% in. U wordt naar een map geleid met uw gebruikersnaam.

Stap 3

Zoek de map "Mijn documenten" en selecteer "Eigenschappen" in het contextmenu. Ga naar het tabblad "Locatie", u ziet een venster met een voorstel om de map naar een andere locatie te verplaatsen.

Stap 4

In het tekstvak kunt u handmatig een nieuwe locatie schrijven of op de knop "Verplaatsen" klikken en de map selecteren die in de eerste stap is gemaakt. Klik op Toepassen. Op de vraag "Bestanden verplaatsen van de oude locatie naar de nieuwe?" antwoord ja.

Stap 5

Het kopiëren duurt even, maar hierdoor krijgen programma's toegang tot de bestanden die ze nodig hebben. In de toekomst zullen alle geïnstalleerde programma's aanbieden om bestanden op te slaan in de map die u hebt gemaakt.

Stap 6

In Windows 7 is het mogelijk om het systeem een map te vertellen om bestanden op te slaan zonder de map Documenten fysiek te verplaatsen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het item "Documenten" in het menu "Start" en klik op "Eigenschappen".

Stap 7

Het venster "Eigenschappen: Documenten" wordt geopend. Het toont een lijst met alle mappen in deze bibliotheek. Klik op de knop "Map toevoegen" en selecteer in het verkennervenster de map die u in deze lijst wilt opnemen.

Stap 8

Klik op de knop Bewaar locatie instellen. De toegevoegde map wordt de hoofdmap voor het opslaan van documenten. Als een van de programma's naar de map "Mijn documenten" gaat, geeft het systeem het nieuw gemaakte pad aan.

Stap 9

Houd er rekening mee dat documenten die al bestaan, niet worden verplaatst in de laatste versie. Om de programma's correct te laten werken, moeten ze handmatig worden overgedragen. Bibliotheken met afbeeldingen, video's en muziek zijn op dezelfde manier geconfigureerd.

Aanbevolen: