Hoe Te Wijzigen In Windows 7 Mijn Documenten

Inhoudsopgave:

Hoe Te Wijzigen In Windows 7 Mijn Documenten
Hoe Te Wijzigen In Windows 7 Mijn Documenten

Video: Hoe Te Wijzigen In Windows 7 Mijn Documenten

Video: Hoe Te Wijzigen In Windows 7 Mijn Documenten
Video: Changing the Windows 7 Display Language 2023, Maart
Anonim

Standaard wordt de map Mijn documenten gebruikt om alle documenten van de gebruiker op te slaan. Ook is de locatie van de map "Mijn documenten" standaard de C:-schijf waarop het Windows-besturingssysteem is geïnstalleerd. U kunt deze locatie wijzigen met behulp van standaard Windows-tools.

Hoe te wijzigen in Windows 7 Mijn documenten
Hoe te wijzigen in Windows 7 Mijn documenten

Noodzakelijk

Windows 7/Vista

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Documenten" om de locatie van de map "Mijn documenten" te wijzigen.

Stap 2

Roep het servicemenu op door met de rechtermuisknop op het veld "Documenten" te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Map" in het venster "Eigenschappen: Documenten" dat wordt geopend en definieer de huidige locatie van de map "Mijn documenten". De standaardwaarde is station: \ Gebruikers \ gebruikersnaam \ Documenten, waarbij station de naam is van het station waarop Windows is geïnstalleerd en gebruikersnaam het account is dat wordt gebruikt om in te loggen op het systeem.

Stap 4

Klik op de knop Verplaatsen om de huidige locatie van de geselecteerde map te wijzigen.

Stap 5

Selecteer het station en de map om de map Documenten in het nieuwe dialoogvenster op te slaan.

Stap 6

Selecteer het item "Nieuwe map" als u een niet-bestaande map moet maken voor het opslaan van gebruikersbestanden in het bovenpaneel van het programma.

Stap 7

Voer de gewenste mapnaam in en druk op de Enter-toets om de opdracht te bevestigen.

Stap 8

Selecteer de map die u wilt overbrengen en klik op de knop Map selecteren onder aan het dialoogvenster.

Stap 9

Keer terug naar het venster "Eigenschappen: Documenten" en klik op de knop OK onderaan het tabblad "Map" om uw keuze te bevestigen.

Stap 10

Wacht tot het nieuwe dialoogvenster "Map verplaatsen" verschijnt en klik op "Ja" om de uitvoering van de opdracht voor het verplaatsen van informatie te bevestigen.

Stap 11

Wacht tot het einde van het proces van gegevensoverdracht van de huidige map "Mijn documenten" naar de geselecteerde map. De overdrachtstijd is afhankelijk van de hoeveelheid informatie in de map en de snelheid van de computer.

Stap 12

Klik op het pictogram "Documenten" om de weergaveparameters van de uitgevoerde gegevensoverdracht te controleren en zorg ervoor dat de locatie van de map "Mijn documenten" inderdaad is gewijzigd.

Populair per onderwerp