Hoe "Mijn Documenten" Naar Een Andere Schijf Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe "Mijn Documenten" Naar Een Andere Schijf Te Verplaatsen
Hoe "Mijn Documenten" Naar Een Andere Schijf Te Verplaatsen

Video: Hoe "Mijn Documenten" Naar Een Andere Schijf Te Verplaatsen

Video: Hoe
Video: Mijn documenten naar Onedrive 2024, April
Anonim

Standaard vraagt het Windows-besturingssysteem de gebruiker om de map Mijn documenten telkens wanneer het dialoogvenster Bestanden opslaan wordt geopend. Dit gebeurt bij het opslaan van Word-tekstdocumenten en bij het downloaden van archieven van internet en bij het kopiëren van bestanden van een telefoon, digitale camera, flashstation, enz. Als gevolg hiervan kan deze map de meest omvangrijke opslag op uw computer worden. Dit is niet erg handig, omdat "Mijn documenten" zich op dezelfde schijf met systeembestanden bevindt - bij het opnieuw installeren of herstellen van het besturingssysteem, in het geval van een storing, kan alles dat is verzameld verloren gaan.

Hoe te bewegen?
Hoe te bewegen?

instructies:

Stap 1

Sluit alle sollicitatiedocumenten als ze zijn opgeslagen in de map Mijn documenten. Het besturingssysteem kan een foutmelding geven als het bij het verplaatsen van een object in een aanstaande procedure wordt geblokkeerd door een programma dat het op dat moment gebruikt.

Stap 2

Zoek de link naar het item "Mijn documenten". Deze snelkoppeling kan op het bureaublad worden geplaatst en als deze er niet is, opent u het hoofdmenu van het besturingssysteem - druk op de Win-toets of klik met de muis op de knop "Start". De regel "Mijn documenten", afhankelijk van de instellingen van dit menu en de gebruikte versie van Windows, kan in de rechterkolom worden geplaatst of in een lange lijst verschijnen die verschijnt wanneer u de cursor over de gebruikersnaam in dezelfde rechterkolom beweegt.

Stap 3

Klik met de rechtermuisknop op "Mijn documenten" (snelkoppeling op het bureaublad of een item in het OS-menu) en selecteer de regel "Eigenschappen" in het contextmenu. Als gevolg hiervan wordt een venster met informatie geopend, waar u het tabblad "Locatie" nodig hebt - ga ernaartoe en klik op de knop "Verplaatsen". In het dialoogvenster dat wordt geopend, selecteert u het station en de map waarin u "Mijn documenten" wilt plaatsen en klikt u vervolgens op de knop "Map selecteren".

Stap 4

Klik op de knop OK of Toepassen en een scherm vraagt of u de inhoud van de oude map naar de nieuwe locatie wilt verplaatsen. Antwoord bevestigend en het overdrachtsproces zal beginnen.

Stap 5

Er is een andere manier in Windows 7 om de locatie van de map Mijn documenten te wijzigen. Als u, nadat u het hoofdmenu van het besturingssysteem hebt geopend, in de rechterhelft het item "Documenten" vindt, klikt u daar met de rechtermuisknop en selecteert u de regel "Eigenschappen". Dit object is een bibliotheek, geen map, dus het eigenschappenvenster bestaat uit één tabblad, dat een lijst met bestaande bibliotheken bevat met een indicatie van hun locatie en verschillende knoppen. Klik op de knop "Map toevoegen" en geef in het dialoogvenster dat wordt geopend een locatie op voor een nieuwe kopie van "Mijn documenten". In dit dialoogvenster is er een knop met dezelfde tekst "Map toevoegen" - klik erop en een nieuwe regel met het door u geselecteerde adres verschijnt in de lijst met bibliotheken.

Stap 6

Vink het vakje naast de toegevoegde regel aan en klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het pop-upcontextmenu het item "Omhoog" om de nieuwe regel naar de eerste positie in de lijst te verplaatsen. Druk vervolgens op de knop OK en daarna wordt de opgegeven map door het besturingssysteem gebruikt als de map "Mijn documenten".

Aanbevolen: