Een Kopie Van Een Harde Schijf Maken Hard

Inhoudsopgave:

Een Kopie Van Een Harde Schijf Maken Hard
Een Kopie Van Een Harde Schijf Maken Hard

Video: Een Kopie Van Een Harde Schijf Maken Hard

Video: Een Kopie Van Een Harde Schijf Maken Hard
Video: How to CLONE Windows 10 HDD to SSD for Free! 2024, April
Anonim

Gebruikers die de veiligheid van belangrijke gegevens belangrijk vinden, maken regelmatig back-ups van de harde schijf of de partities. Om dit proces uit te voeren, wordt het aanbevolen om speciale hulpprogramma's te gebruiken.

Een kopie van een harde schijf maken hard
Een kopie van een harde schijf maken hard

Noodzakelijk

  • - Partitie Beheerder;
  • - extra harde schijf.

instructies:

Stap 1

Als u een kopie moet maken van een harde schijf waarop geen besturingssysteem is geïnstalleerd, kopieer dan gewoon alle gegevens ervan. Sluit een optionele harde schijf of een draagbaar USB-opslagapparaat aan.

Stap 2

Open verkenner of een andere bestandsbeheerder, selecteer alle bestanden en mappen van harde schijfpartities en kopieer ze naar een ander apparaat. Gebruik het programma Partition Manager om de best mogelijke back-up te garanderen.

Stap 3

Installeer het hulpprogramma en voer het uit. Open het tabblad "Tovenaars". Selecteer Kopieer harde schijf. Houd er rekening mee dat u een extra harde schijf nodig heeft om dit proces te voltooien.

Stap 4

Geef in het volgende venster de harde schijf op die u wilt kopiëren. Klik op de knop Volgende om naar het volgende menu-item te gaan.

Stap 5

Een venster met de titel Selecteer bestemmingsschijf wordt geopend. Geef de harde schijf op waar u een kopie van de vorige wilt plaatsen. Klik volgende". Om de veiligheid te garanderen en een exacte kopie van de geselecteerde schijf te maken, activeert u de functie "Directe toegang tot sectoren van de harde schijf". Klik op de knop Volgende om het voorbeeldmenu te openen.

Stap 6

Als u de juiste parameters hebt opgegeven, klikt u op de knop "Volgende" en vervolgens op "Voltooien". Open nu het tabblad "Wijzigingen" en selecteer "Wijzigingen toepassen".

Stap 7

Als u een kopie van de systeempartitie van de harde schijf moet maken, hoeft u geen extra programma's te gebruiken. Open het configuratiescherm en ga naar het menu "Systeem en beveiliging". Open het menu Back-up en herstel.

Stap 8

Selecteer "Een systeemkopie maken". Selecteer de te kopiëren systeempartitie en specificeer de opslaglocatie voor de toekomstige kopie. Klik op de knop "Archief" om het proces te starten. In dit geval kunt u zelfs een niet-systeempartitie op de harde schijf gebruiken.

Aanbevolen: