Updates Voor Uw Computer Installeren

Inhoudsopgave:

Updates Voor Uw Computer Installeren
Updates Voor Uw Computer Installeren

Video: Updates Voor Uw Computer Installeren

Video: Updates Voor Uw Computer Installeren
Video: Windows Update gebruiken vanaf uw computer met Windows 10 2024, April
Anonim

Microsoft Update is een onlinetoepassing voor het installeren van systeembeveiligingsupdates, stuurprogramma's, patches en extra hulpprogramma's om uw computer soepel te laten werken. Updates kunnen ook worden geselecteerd door handmatig te downloaden met een internetbrowser of door automatische installatie in te schakelen.

Updates voor uw computer installeren
Updates voor uw computer installeren

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Legitieme versie van Microsoft Windows-systeem.

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu "Start" en start vervolgens "Internet Explorer". U kunt ook op de snelkoppeling "Internet Explorer" op uw bureaublad klikken, indien mogelijk. Typ "https://update.microsoft.com/microsoftupdate" in de adresbalk en druk op "Enter" om te gaan.

Stap 2

Installeer een ActiveX-besturingssysteem als daarom wordt gevraagd. Klik met de rechtermuisknop op het informatiepaneel onder de adresbalk. Selecteer "Install ActiveX" in het pop-upmenu. Klik op de knop "Installeren" in het dialoogvenster dat verschijnt. Ga akkoord met de beveiligingswaarschuwing.

Stap 3

Klik op de knop "Inschakelen" in het menu "Instellingen voor automatische updates wijzigen". Selecteer "Elke dag" in het gedeelte "Nieuwe updates installeren". Hierdoor kan de computer elke dag automatisch controleren welke updates beschikbaar zijn voor uw systeem.

Stap 4

Druk op de knop "Controleren op updates", vervolgens op "Microsoft Update uitvoeren" en selecteer vervolgens "Express" om bijvoorbeeld belangrijke updates voor Windows en Microsoft Office te installeren. Het systeem begint met een volledige scan van uw computer, inclusief het controleren of uw Microsoft-productcodes legitiem zijn.

Stap 5

Selecteer Updates installeren om een volledige lijst met beschikbare updates te installeren. Als u het opschrift "er zijn geen updates beschikbaar voor de computer" ziet, betekent dit dat uw systeem al is bijgewerkt. Start uw computer opnieuw op zodra deze prompt verschijnt.

Stap 6

Selecteer "Software-update" in de linkerbovenhoek van het bureaublad van uw computer als u een Apple Mac-systeem gebruikt. Het systeem controleert of er nieuwe versies van producten en pakketten van add-ons zijn. Als er een wordt gevonden, wordt in het venster "Nieuwe software gevonden". Druk op de knop "Installeren" en start uw computer opnieuw op zodra deze prompt verschijnt.

Aanbevolen: