Updates Installeren

Inhoudsopgave:

Updates Installeren
Updates Installeren

Video: Updates Installeren

Video: Updates Installeren
Video: Updates installeren 2024, April
Anonim

Elke software verliest na verloop van tijd zijn relevantie als deze niet periodiek wordt bijgewerkt. In nieuwe versies van programma's worden fouten van ontwikkelaars geëlimineerd, wordt nieuwe functionaliteit toegevoegd en wordt de compatibiliteit met bepaalde standaarden vergroot.

Updates installeren
Updates installeren

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste en meest effectieve manier om updates te installeren is automatisch. Hiermee kunt u uw software en besturingssysteem tijdig bijwerken zonder onnodige handelingen. Om bij te werken in de automatische modus van Windows, selecteert u "Start" - "Configuratiescherm" - "Windows Update". Klik in de linkerkolom op het gedeelte "Parameterinstellingen". Bestudeer zorgvuldig de informatie die in het venster verschijnt. Selecteer de modus "Updates automatisch installeren". Nu hoeft u zich geen zorgen te maken over het huidige besturingssysteem - alles wordt gedownload en geïnstalleerd zonder uw tussenkomst.

Stap 2

De meeste applicaties ondersteunen semi-automatische updates. Als de volgende versie of nieuwe modules worden uitgebracht, verschijnt een bijbehorende melding, waarin wordt voorgesteld om het programma automatisch bij te werken, of de nieuwste versie te downloaden en zelf te installeren. U komt in ieder geval snel op de hoogte van de release.

Stap 3

Meer archaïsche toepassingen hebben dergelijke functies helaas niet. Om een dergelijk programma bij te werken, start u het en selecteert u "Help" - "Controleren op updates" in het menu. Itemnamen kunnen enigszins variëren, afhankelijk van de toepassing. Daarna zal het programma verbinding maken met de server en informatie weergeven over de beschikbaarheid van een nieuwe versie.

Stap 4

Sommige programma's hebben deze functionaliteit ook niet. De enige manier om ze bij te werken, is door zelf op nieuwe releases te controleren. Open hiervoor een internetbrowser, ga naar de officiële website van de programmaontwikkelaars en controleer het serienummer van de nieuwste versie. Als er een update is, download dan het bijbehorende bestand en voer het na het downloaden uit en volg de instructies. De update is geïnstalleerd. Daarna moet u mogelijk uw computer opnieuw opstarten.

Aanbevolen: