Knopinfo Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Knopinfo Uitschakelen
Knopinfo Uitschakelen

Video: Knopinfo Uitschakelen

Video: Knopinfo Uitschakelen
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, Maart
Anonim

Informatieve berichten die niet op hun plaats of op hun plaats verschijnen vanuit het systeemvak van de Windows-taakbalk overlappen een deel van de open vensterruimte van alle applicaties. En aangezien deze manifestaties van een onnodig opdringerige OS-service geen afsluitknop hebben in de systeeminstellingen, beginnen ze na verloop van tijd te irriteren en de normale werking te verstoren. Er is natuurlijk een manier om onnodige prompts te verwijderen.

Knopinfo uitschakelen
Knopinfo uitschakelen

instructies:

Stap 1

Download een door Microsoft uitgegeven programma dat automatisch de vereiste parameter aan het systeemregister toevoegt. Een programma met een gewicht van ongeveer een halve megabyte wordt gehost op de server van het bedrijf op https://go.microsoft.com/?linkid=9648693 en heet Microsoft Fix it 50048. Het is ontworpen om te werken met de registers van Windows XP en Vista

Stap 2

Start het programma, lees de licentieovereenkomst, als het u uitkomt, plaats dan een vinkje naast "Ik ga akkoord" en klik op de knop "Volgende".

Stap 3

Klik op de knop "Sluiten" nadat het programma zijn werk heeft gedaan en het volgende dialoogvenster wordt weergegeven. De wijzigingen worden na het opnieuw opstarten door het systeem in aanmerking genomen - als u dit onmiddellijk wilt doen, klikt u op de overeenkomstige knop in het dialoogvenster dat op het scherm blijft staan na het sluiten van het programma.

Stap 4

Open de register-editor als u het programma Microsoft Fix it 50048 wilt missen. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" op uw bureaublad en selecteert u het overeenkomstige item in het vervolgkeuzemenu. Als er geen snelkoppeling is, open dan het hoofdmenu op de knop "Start" en klik met de rechtermuisknop op de regel "Computer" - dit is hetzelfde onderdeel als de snelkoppeling op het bureaublad. Als u tegelijkertijd op de WIN- en R-toetsen drukt, vervolgens de regedit-opdracht invoert en op Enter drukt, zal het effect precies hetzelfde zijn - de Windows Register-editor wordt gestart.

Stap 5

Ga naar de registertak op HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / Advanced. Vouw hiervoor achtereenvolgens alle weergegeven mappen in het linkerdeelvenster van de editor uit.

Stap 6

Klik op de map Geavanceerd, klik met de rechtermuisknop op de vrije ruimte in het rechterdeelvenster, open de sectie Nieuw in het contextmenu en selecteer de DWORD-parameterregel. Typ vervolgens EnableBalloonTips en druk op Enter. Hiermee wordt een nieuwe parameter met de gewenste naam gemaakt en de editor zal deze standaard de nulwaarde toewijzen, wat u nodig hebt.

Stap 7

Sluit de register-editor en start het systeem opnieuw op, of laat de activering van de wijzigingen in de systeeminstellingen over tot de volgende computerstart.

Aanbevolen: