Hoe De Planner Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Planner Te Herstellen
Hoe De Planner Te Herstellen

Video: Hoe De Planner Te Herstellen

Video: Hoe De Planner Te Herstellen
Video: How to Make Your Own Digital Planner 2024, Maart
Anonim

De Windows Taakplanner wordt gebruikt om een specifiek schema van programma-acties te maken. Hiermee kunt u de opname van een programma op een specifieke dag, op het juiste moment, instellen - bijvoorbeeld een wekker implementeren door de speler elke ochtend met een nummer aan te zetten. U kunt de Taakplanner niet afzonderlijk als onderdeel installeren, het is een ingebouwd systeemhulpprogramma.

Hoe de planner te herstellen
Hoe de planner te herstellen

instructies:

Stap 1

Controleer of de besturingssysteemmap C: WindowsSystem32 de bestanden mstask.dll, schedsvc.dll en schedcli.dll bevat, evenals schtasks.exe, die gerelateerd zijn aan de plannerbestanden. Als ze ontbreken, probeer ze dan te kopiëren vanaf de installatieschijf of herstel ze met het hulpprogramma Handy Recovery. Kopieer deze bestanden zorgvuldig. Zoals de praktijk laat zien, verwarren gebruikers van pc's vaak systeembestanden en geeft het besturingssysteem systeemfouten weer bij de volgende keer opstarten.

Stap 2

Voer een systeembestandscontrole uit. Start de opdrachtprompt en voer de sfc / scannow-instructie in. Met deze opdracht worden systeembestanden gecontroleerd en hersteld. Herstel kan ook worden gestart vanaf de schijf van het besturingssysteem door de computer ervan op te starten en Systeemherstel te selecteren. U kunt beide opties gebruiken om op een meer betrouwbare manier alle gegevens te herstellen die op uw pc ontbreken.

Stap 3

Herstel het besturingssysteem naar het punt waar de Taakplanner aanwezig was op het systeem, als u een geschikt herstelpunt hebt. Klik op de knop Start en vervolgens op Alle programma's, Onderhoud, Systeemback-up en herstel. Selecteer het gewenste herstelpunt en controleer de lijst met programma's die het terugdraaien van systeembestanden beïnvloeden.

Stap 4

Als het "Scheduler"-herstel niet plaatsvindt, zelfs niet nadat u het systeem terugdraait naar een eerder herstelpunt, zijn uw systeembestanden beschadigd. Installeer het systeem opnieuw nadat u uw persoonlijke bestanden hebt opgeslagen. De functies van de "Scheduler" kunnen worden overgedragen aan onafhankelijke programma's met vergelijkbare functies. U kunt veel van deze toepassingen van internet vinden en downloaden met behulp van zoekmachines.

Aanbevolen: