Een Programma Hernoemen

Inhoudsopgave:

Een Programma Hernoemen
Een Programma Hernoemen

Video: Een Programma Hernoemen

Video: Een Programma Hernoemen
Video: Как массово переименовывать файлы программой ReNamer 2024, April
Anonim

De inscriptie, die aanwezig is in de naam van het programmavenster (bijvoorbeeld "Etxt Antiplagiat" of Opera), wordt door de programmeur ingesteld tijdens het schrijven van de programma-interface. Deze parameter is intern en kan niet worden gewijzigd op verzoek van de gebruiker. Als u de naam van het programma wilt wijzigen, moet u daarom speciale software gebruiken, bijvoorbeeld Bingo Scanner.

Een programma hernoemen
Een programma hernoemen

Noodzakelijk

Bingo Scanner-programma

instructies:

Stap 1

Zoek op internet en download het Bingo Scanner-programma naar de harde schijf van uw computer en installeer het vervolgens. Je kunt het vinden op de website allsoft.ru. Deze applicatie wordt gebruikt om het uiterlijk van de vensters van het besturingssysteem te bewerken. Het programma heeft toegang tot alle vensters in het systeem en creëert een boomstructuur van vensterobjecten met parameters. Het is ook vermeldenswaard dat deze software het beste kan worden geïnstalleerd op de lokale systeemschijf, dat wil zeggen in de map waarin het besturingssysteem van de pc zich bevindt.

Stap 2

Open Bingo Scanner door te dubbelklikken op het pictogram. Het hoofdvenster van het programma heeft veel pictogrammen voor het beheren van de instellingen van de interface van de systeemvensters. De programmaknoppen hebben ingebouwde tips. Om de betekenis van een knop te zien, sleep je er met je muis overheen.

Stap 3

Voer in het veld "Uitvoerbare bestandsnaam" of "Venstertekst" de naam in van het programma waarvan u het venster wilt bewerken. Stel dat je The Bat wilt hernoemen! Zoek het uitvoerbare mailervenster met Bingo Scanner en dubbelklik erop. Voer een nieuwe naam in voor het programma, bijvoorbeeld Batman, en pas de wijzigingen toe. Bingo Scanner wijzigt de programmacode zodat de nieuwe naam in alle gevallen van vensters wordt weergegeven.

Stap 4

Bingo Scanner kan niet alleen het uiterlijk van vensters regelen (de set samenstellende elementen, kleuren, transparantie wijzigen), maar ook de processen die in het systeem worden uitgevoerd. Kom meer te weten over alle functies van het programma door de ingebouwde helpsectie te raadplegen. Bij het wijzigen van sommige programma's kunnen fouten optreden, omdat de systeemparameters in het besturingssysteem veranderen en dit tot storingen kan leiden.

Aanbevolen: