XP Op Een Asus-laptop Zetten?

Inhoudsopgave:

XP Op Een Asus-laptop Zetten?
XP Op Een Asus-laptop Zetten?

Video: XP Op Een Asus-laptop Zetten?

Video: XP Op Een Asus-laptop Zetten?
Video: How To Install Windows XP Onto An ASUS NetBook From USB 2024, April
Anonim

Sommige gebruikers geven er de voorkeur aan het Windows XP-besturingssysteem te gebruiken in plaats van de nieuwere en modernere tegenhangers. Het probleem is dat bij het installeren van dit besturingssysteem op laptops, er een probleem kan zijn dat sommige stuurprogramma's voor harde schijven ontbreken.

XP op een Asus-laptop zetten?
XP op een Asus-laptop zetten?

Noodzakelijk

nLite

instructies:

Stap 1

Dit probleem wordt opgelost door de vereiste set stuurprogramma's in de image van de installatieschijf te introduceren. Maak eerst deze afbeelding. Gebruik hiervoor de programma's Daemon Tolls of Alcohol Soft. Download de driverkit die geschikt is voor uw laptop en Windows XP-besturingssysteem.

Stap 2

Kopieer de bestanden die zijn opgeslagen in de schijfkopie naar een aparte XPSATA-map. Download nu een hulpprogramma genaamd nLite. Om het succesvol te laten werken, moet u. NET Framework versie 2.0 installeren. Installeer het nLite-programma en voer het uit.

Stap 3

Selecteer de Russische taal en klik op de knop "Volgende". Blader naar de map waar u de afbeeldingsbestanden hebt uitgepakt. Klik volgende". Selecteer in het venster dat verschijnt de volgende twee items: "Drivers" en "Bootable ISO image". Klik volgende".

Stap 4

Klik in dit venster op de knop "Toevoegen" en geef de map op waarin de eerder gedownloade stuurprogramma's zich bevinden. Druk op de OK-knop nadat u de gewenste map hebt geselecteerd.

Stap 5

Markeer in het nieuwe venster de optie Tekstmodusstuurprogramma. Geef het vereiste stuurprogramma op en klik op OK. In het volgende venster wordt een lijst met toegevoegde stuurprogramma's weergegeven. Klik op de knop "Volgende" om door te gaan naar de laatste fase van het maken van een nieuwe afbeelding.

Stap 6

Er verschijnt een venster met de volgende vraag: "Wilt u het proces starten?". Klik op de knop "Ja". Wacht terwijl het programma de vereiste stuurprogramma's in het systeemarchief integreert. Klik op de knop Volgende na het voltooien van dit proces.

Stap 7

Om een nieuwe installatieschijf voor Windows XP te branden, selecteert u Direct branden en klikt u op de knop Branden.

Stap 8

Als u een nieuwe afbeelding van de installatieschijf wilt maken, selecteert u het item Afbeelding maken en klikt u op de knop "ISO maken". Selecteer een map om de toekomstige afbeelding op te slaan.

Stap 9

Nadat u de schijf hebt gebrand, start u uw computer opnieuw op en begint u met het installeren van het besturingssysteem Windows XP.

Aanbevolen: