Hoe Stuurprogramma's Opnieuw Te Laden

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Opnieuw Te Laden
Hoe Stuurprogramma's Opnieuw Te Laden

Video: Hoe Stuurprogramma's Opnieuw Te Laden

Video: Hoe Stuurprogramma's Opnieuw Te Laden
Video: How to Update the Device Drivers in windows 10 with one click 2024, April
Anonim

Wanneer u een apparaat aansluit op een pc, installeert u de stuurprogramma's voor dit apparaat, die beschikbaar zijn op de installatieschijf. Soms merk je dit niet eens, als je de stapsgewijze aanwijzingen van het systeem volgt. Maar soms zijn er situaties waarin de op de computer aangesloten apparatuur niet meer werkt vanwege een storing met de stuurprogramma's.

Hoe stuurprogramma's opnieuw te laden
Hoe stuurprogramma's opnieuw te laden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - beheerdersrechten.

instructies:

Stap 1

In dit geval moeten ze opnieuw worden opgestart of, met andere woorden, worden bijgewerkt. Als u weet waar de apparaatstuurprogramma's zich bevinden, kunt u dit zelf doen. Ze bevinden zich meestal in een map die op uw harde schijf wordt aangemaakt wanneer u de hardware installeert. Deze map bevindt zich in de Programmabestanden. Meestal is het lokale systeemstation op een pc partitie C.

Stap 2

Ga dus via het menu "Start" naar het "Configuratiescherm". Klik op het tabblad "Systeem en onderhoud". Selecteer in het geopende venster het tabblad "Systeem" en bestudeer zorgvuldig het menu aan de linkerkant. Een van de menu-items is "Apparaatbeheer". Klik erop. In eerdere versies van Windows selecteert u gewoon "Systeem". Dan "Apparaatbeheer".

Stap 3

U ziet een venster met een lijst van alle apparaten die op uw computer zijn aangesloten. Zoek het apparaat waarvoor u de stuurprogramma's wilt bijwerken in de lijst. Niet-werkende chauffeurs hebben een klein geel driehoekje met een uitroepteken naast de naam. Klik met de rechtermuisknop op de driver.

Stap 4

Selecteer in het menu dat verschijnt de optie "Stuurprogramma bijwerken". Er wordt een dialoogvenster geopend waarin u de opdracht "Zoeken naar een stuurprogramma op deze computer" selecteert. Het zoekprogramma voor stuurprogramma's wordt gestart, waardoor een nieuw venster met zijn naam wordt geopend. Hier moet u de locatie van de driveropslag kiezen. Klik hiervoor met de linkermuisknop op de opdracht "Bladeren". Zoek in de lijst met mappen degene waar de stuurprogramma's voor uw apparaat zijn opgeslagen. Klik erop. De opdrachtregel toont het adres van uw map.

Stap 5

Klik op de knop "Bijwerken" of "Uitvoeren". Het stuurprogramma wordt bijgewerkt. Start alle apparaatstuurprogramma's op dezelfde manier opnieuw op. Bovendien moet u de update starten vanaf het onderste stuurprogramma in de lijst. Nadat u alle stuurprogramma's op uw computer hebt bijgewerkt, start u deze opnieuw op.

Aanbevolen: