Waar Dll-bestanden Neerzetten

Inhoudsopgave:

Waar Dll-bestanden Neerzetten
Waar Dll-bestanden Neerzetten

Video: Waar Dll-bestanden Neerzetten

Video: Waar Dll-bestanden Neerzetten
Video: How to Fix All .DLL file Missing Error in Windows PC (windows 10/8.1/7) 2024, April
Anonim

Bestanden met de DLL-extensie worden door het Windows-besturingssysteem gebruikt als gegevensbibliotheken, die door programma's worden geopend om een bepaalde functie te vinden die nodig is om ze uit te voeren. Dergelijke documenten zijn erg belangrijk - bij afwezigheid van dit of dat bibliotheekbestand kunnen verschillende systeemstoringen optreden en wordt het onmogelijk om sommige hulpprogramma's te starten.

Waar dll-bestanden neerzetten
Waar dll-bestanden neerzetten

instructies:

Stap 1

De DLL-bestanden moeten zich in de System32-systeemmap bevinden. Alle programma's die de bibliotheek moeten gebruiken, verwijzen naar deze map. Toepassingen retourneren meestal een fout als het bestand ontbreekt.

Stap 2

De map kan door de gebruiker zelf in het systeem worden gevonden en alle daarin beschikbare bestanden kunnen worden verwijderd of gewijzigd. Ga naar "Start" - "Computer" - "Lokale schijf C:". Selecteer Windows in de lijst met mappen die verschijnt en blader vervolgens met het muiswiel totdat u de System32-map ziet.

Stap 3

Plak het bibliotheekbestand in de map. Om dit te doen, klikt u met de rechtermuisknop op het DLL-bestand uit uw map en selecteert u vervolgens de bewerking "Kopiëren" in het verschenen contextmenu. Ga daarna terug naar System32 en voeg de bibliotheek in door opnieuw met de rechtermuisknop op een vrij gebied in de directory te klikken en de optie "Invoegen" te selecteren.

Stap 4

Fouten met betrekking tot deze DLL-bestanden treden op wanneer het programma dat wordt gestart het bibliotheekbestand niet kan vinden in de bovengenoemde map. Om het ontbrekende bestand te vinden, kunt u de Internet Dll-bestanden database gebruiken. Ga naar deze site met uw browser.

Stap 5

Geef in het centrale deel van de pagina de naam van het bestand op, de afwezigheid waarnaar het gestarte programma verwijst. Voer de naam van de bibliotheek in de zoekbalk in en druk op Enter. Selecteer onder de verkregen resultaten het document dat bij u past op basis van de naam en versie van het besturingssysteem. Klik op de knop ZIP-bestand downloaden en wacht tot de bewerking is voltooid.

Stap 6

Pak het resulterende document uit met een archiveringsprogramma. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op het resulterende archief en selecteer "Uitpakken naar huidige map". Verplaats vervolgens de DLL naar de System32-directory zoals hierboven beschreven en probeer het vereiste hulpprogramma opnieuw uit te voeren. Als het geselecteerde bestand correct is geladen, wordt het benodigde programma gestart.

Aanbevolen: