Waar Plaats Je De Geheugenkaart?

Inhoudsopgave:

Waar Plaats Je De Geheugenkaart?
Waar Plaats Je De Geheugenkaart?

Video: Waar Plaats Je De Geheugenkaart?

Video: Waar Plaats Je De Geheugenkaart?
Video: Hoe gebruik ik een geheugenkaart op mijn smartphone? 2024, April
Anonim

Moderne gadgets gebruiken overal geheugenkaarten van verschillende formaten om hun functionaliteit uit te breiden. Maar de plaatsing van de geheugenkaart is altijd individueel. Daarom moeten we uitzoeken waar de geheugenkaart het vaakst in verschillende apparaten wordt geplaatst.

Waar plaats je de geheugenkaart?
Waar plaats je de geheugenkaart?

instructies:

Stap 1

Allereerst moet ik zeggen over smartphones. Door het geheugen op deze apparaten te vergroten, wordt hun functionaliteit uitgebreid door verschillende software te installeren en kunt u er ook een veel grotere hoeveelheid informatie (muziek, foto's, afbeeldingen, enz.) op opslaan. Bij smartphones bevindt de geheugenkaart zich meestal direct onder de batterij. De toegang tot de sleuf voor het uitbreiden van het geheugen bevindt zich ofwel daar onder de batterij, of aan de zijkanten van het apparaat. De sleuven zijn meestal gemarkeerd met symbolen die overeenkomen met de typen ondersteunde geheugenkaarten.

Stap 2

Andere veelgebruikte apparaten die geheugenkaarten gebruiken, zijn foto- en videorecorders. Deze omvatten digitale camera's, videorecorders, digitale camcorders, enz. Sleuven voor het plaatsen van geheugenkaarten zijn erop aangegeven met dezelfde symbolen als op smartphones. Maar de toegang tot hen is constructief niet ingewikkeld.

Stap 3

Er is een lijst met gadgets waarin geheugenuitbreiding met kaarten niet zo gebruikelijk is, omdat de fabrikant al voldoende geheugen heeft. Deze apparaten omvatten mp3-spelers, fotolijsten, tabletcomputers, e-books, enz. Bij deze toestellen bevinden de kaartsleuven zich aan de zijkanten.

Stap 4

Geheugenkaarten worden veel gebruikt om het RAM-geheugen van pc's met Windows Vista en 7 uit te breiden. Bij laptops bevindt de geheugenkaartsleuf zich aan de achterkant, waar het toetsenbord zich bevindt. Als we het hebben over volwaardige systeemeenheden, dan zijn er vaak speciale apparaten in ingebouwd - kaartlezers, die alleen dienen voor het gebruik van geheugenkaarten. In oudere modellen met oudere behuizingen moet een externe, niet-geïntegreerde kaartlezer worden gebruikt om de kaarten te kunnen gebruiken.

Aanbevolen: