Waar Plaats Je Je Bestanden

Inhoudsopgave:

Waar Plaats Je Je Bestanden
Waar Plaats Je Je Bestanden

Video: Waar Plaats Je Je Bestanden

Video: Waar Plaats Je Je Bestanden
Video: Bestanden overdracht aanmaken en gebruiken 2024, April
Anonim

Met moderne technologieën kunt u uw eigen gegevens niet alleen op een computer, maar ook op het netwerk opslaan. Met FTP- en cloudservices kunt u uw gegevens veilig opslaan en vanaf vrijwel elk apparaat toegang krijgen.

Waar plaats je je bestanden
Waar plaats je je bestanden

instructies:

Stap 1

Een van de meer populaire oplossingen voor het hosten van uw eigen bestanden is een FTP-server. FTP is een speciaal protocol dat wordt gebruikt bij het uitwisselen van documenten en programma's, maar ook bij het uploaden van gegevens naar uw eigen website. U kunt uw gegevens opslaan op zowel betaalde als gratis servers.

Stap 2

Zoek een geschikte FTP-server op internet door te zoeken. U kunt kiezen uit betaalde of gratis service bij een groot aantal hostingproviders. In de meeste gevallen zijn betaalde bronnen veiliger en sneller.

Stap 3

Registreer je op een van de geselecteerde sites volgens de instructies op het scherm. Na de procedure moet u de juiste referenties krijgen om toegang te krijgen tot de server en bestanden te downloaden. Deze gegevens moeten in de FTP-client worden ingevoerd.

Stap 4

Installeer de FTP-software op uw computer door deze van internet te downloaden. Een van de meest populaire hulpprogramma's om met dit internetprotocol te werken, zijn CuteFTP, Total Commander en Far. Nadat u het programma hebt geïnstalleerd, voert u de instellingen uit via het juiste menu-item en voert u de gegevens in die door de FTP-service worden verstrekt. Als alle instellingen correct zijn ingevoerd, wordt het bestandssysteem van uw site weergegeven in het programmavenster.

Stap 5

Laad de vereiste gegevens in uw FTP-clientvenster met behulp van slepen en neerzetten of kopiëren en plakken. Na het uploaden worden al uw gegevens opgeslagen op de FTP-server.

Stap 6

Om gegevens veilig op te slaan en de toegang ertoe te beperken, kunt u speciale "cloud"-servers gebruiken. Om ze te gebruiken, volstaat het om de registratieprocedure te doorlopen en de benodigde bestanden te downloaden via de overeenkomstige menu-items van de interface. Toegang tot bestanden kan worden beperkt en alleen zichtbaar gemaakt na het invoeren van de opgegeven gebruikersnaam en wachtwoord. Een van de meest populaire cloudservices zijn Microsoft SkyDrive, DropBox, Ubuntu One, Apple iCloud en Google Drive.

Aanbevolen: