Hoe Een Null-bestand Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Null-bestand Te Verwijderen
Hoe Een Null-bestand Te Verwijderen

Video: Hoe Een Null-bestand Te Verwijderen

Video: Hoe Een Null-bestand Te Verwijderen
Video: Hoe de afdekking van de expansietank van een auto te controleren 2024, April
Anonim

Een nulbestand dat op geen enkele manier wordt verwijderd, verbijstert veel gebruikers. Hoeveel moeite u ook doet, u kunt zo'n bestand niet zelf verwijderen. Speciale programma's helpen je om de ongewenste map te verwijderen.

Hoe een null-bestand te verwijderen
Hoe een null-bestand te verwijderen

Noodzakelijk

bestandsbeheer Total Commander

instructies:

Stap 1

Start uw computer opnieuw op en probeer het bestand opnieuw te verwijderen. Soms helpt het. Kijk of het programma dat u wilt verwijderen actief is. Als het bestand geopend is, kunt u het niet verwijderen. Sluit het en probeer het opnieuw.

Stap 2

Zorg ervoor dat dit bestand niet van toepassing is op mappen met versleutelde gegevens. Schakel in dat geval de optie "Gegevens versleutelen" uit. Schakel hiervoor het selectievakje uit.

Stap 3

Controleer of de naam van de systeemmap hetzelfde is als de naam van de map die moet worden verwijderd. Als het na het verwijderen van een bestand opnieuw verschijnt na een herstart, en wanneer u het opnieuw verwijdert en het systeem u meldt dat u een bestand met de naam CB6S45EY7W of iets dergelijks niet kunt verwijderen, bestaat de mogelijkheid dat dit bestand een virus is. Installeer een antivirusprogramma en controleer uw computer op virussen.

Stap 4

Als al het bovenstaande niet voor u heeft gewerkt, gebruikt u Verkenner om de map te openen die het vergrendelde bestand bevat. Selecteer in het menu het gedeelte "Extra", vervolgens "Mapopties" en klik vervolgens op het tabblad met de naam "Bekijken". Zoek in het gedeelte Bestanden en mappen naar een categorie met de tekst Basisbestandsdeling gebruiken. Indien aangevinkt, verwijder het vinkje en klik op OK.

Stap 5

Keer terug naar het nulbestand, klik met de rechtermuisknop op het contextmenu en selecteer "Eigenschappen" en vervolgens "Beveiliging". Klik op "Geavanceerd", schakel alle vakjes uit en bevestig de bewerking door op OK te klikken. Start opnieuw op en probeer opnieuw om het onherstelbare bestand te verwijderen.

Stap 6

Er is een andere manier. U hebt de bestandsbeheerder Total Commander nodig. Hij ziet alle versleutelde programma's en bestanden die mogelijk op uw computer staan. Open Total Commander, zoek het nulbestand, open Taakbeheer door tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + Alt + Del te drukken. Kijk daar naar het proces met dezelfde naam, stop het en verwijder de map.

Aanbevolen: