Waar Gadgets Zijn Geïnstalleerd

Inhoudsopgave:

Waar Gadgets Zijn Geïnstalleerd
Waar Gadgets Zijn Geïnstalleerd

Video: Waar Gadgets Zijn Geïnstalleerd

Video: Waar Gadgets Zijn Geïnstalleerd
Video: 10 coole houtbewerkingsgereedschappen die u nodig hebt om Amazon 2021 # 3 te zien 2024, April
Anonim

Met Windows Gadgets kunt u verschillende panelen activeren om toegang te krijgen tot bepaalde functies en programma's op uw systeem. Met sommige gadgets kunt u de staat van de computer en het systeem als geheel controleren, de temperatuur van de apparatuur bekijken. Applets zijn een goede en functionele manier om je bureaublad te versieren.

Waar gadgets zijn geïnstalleerd
Waar gadgets zijn geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Gadgets op Windows-besturingssystemen worden opgeslagen in de map Gadgets. U kunt het vinden door op het menu Start te klikken en het gedeelte Computer te selecteren. Klik daarna op "Lokale schijf C:". Selecteer in de lijst met mappen die verschijnt Programmabestanden - Windows Sidebar. In deze directory vindt u de directory die u nodig heeft.

Stap 2

In Windows hebben downloadbare gadgetbestanden meestal de extensie.gadget. Om een nieuw element voor het bureaublad te installeren, downloadt u het vereiste bestand van internet en dubbelklikt u erop met de linkermuisknop.

Stap 3

Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op de knop "Installeren" en wacht tot het bericht over de succesvolle installatie van de extensie verschijnt. Daarna verschijnt de gadget op het bureaublad. Door met de linkermuisknop op het item dat verschijnt te klikken, kunt u de nodige instellingen maken om met de resulterende applet te werken.

Stap 4

U kunt de geïnstalleerde elementen beheren door met de rechtermuisknop op een vrij gedeelte van het bureaublad te klikken en het gedeelte "Gadgets" te selecteren. Vervolgens ziet u een venster met alle applets op uw computer. Om een van deze te activeren, sleept u de geselecteerde gadget met de linkermuisknop naar het bureaublad.

Stap 5

Om een item uit de lijst te verwijderen, klikt u er in het venster "Gadgets" met de rechtermuisknop op en klikt u vervolgens op de knop "Verwijderen" in het contextmenu. Met deze actie wordt de geselecteerde applet van het systeem gewist.

Stap 6

Om de gadget te installeren, kunt u het gedownloade bestand ook naar de Gadget-map verplaatsen. Extensies die daar worden gekopieerd, worden automatisch aan de lijst toegevoegd en kunnen in het systeem worden gebruikt. Door een bepaald bestand uit deze map te verwijderen, verwijdert u het ook uit de lijst met applets.

Aanbevolen: