Hoe De Software Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe De Software Te Updaten
Hoe De Software Te Updaten

Video: Hoe De Software Te Updaten

Video: Hoe De Software Te Updaten
Video: How To Update Your Windows 10 Laptop Computer - Update Drivers - Process Updates - Shown On An HP 2024, Mei
Anonim

Sommige programma's kunnen vanwege hun leeftijd de oorzaak zijn van conflicten / fouten in het besturingssysteem (vaak met andere programma's). En als u de antivirus lange tijd niet bijwerkt, bestaat de mogelijkheid dat de effectiviteit ervan een grote vraag is. Daarom is het absoluut noodzakelijk om met name de software die u vaak gebruikt, bij te werken.

Vernieuwen
Vernieuwen

instructies:

Stap 1

De eenvoudigste manier, voor een correcte werking, is om de software bij te werken door automatische updates te installeren in elk afzonderlijk programma, met name: antivirus, besturingssysteem. Als u om de een of andere reden niet automatisch kunt updaten, download en update dan afzonderlijk met een speciale installatie.

Stap 2

Als je een vrij oud programma hebt geïnstalleerd en er al heel lang geen updates voor zijn, dan is het hele punt waarschijnlijk dat dit gewoon een verouderde versie is en dat er maar één manier is om het bij te werken: verwijder de huidige versie en installeer een nieuwe, waarop updates beschikbaar zijn.

Stap 3

Het is helemaal niet nodig om nieuwe versies opnieuw te installeren op programma's waar nog updates beschikbaar zijn. Zo wordt Windows XP nog steeds ondersteund en geüpdatet, ook al bestaan er al lang nieuwere versies van het besturingssysteem van Microsoft (Windows Vista en Windows 7).

Stap 4

Standaard- en dagprogramma's worden op verzoek van de gebruiker bijgewerkt. Zoals bijvoorbeeld Winamp, Microsoft Office, Photoshop, etc. U kunt in principe de oude versies gebruiken, maar de update zal de mogelijkheden van het programma vergroten.

Stap 5

Voor het gemak kunt u zelf de applicatie IObit Security 360 installeren. Na controle analyseert het programma uw geïnstalleerde software en geeft u een lijst met wat er moet worden bijgewerkt. Voor het gemak van de gebruiker kan, in geval van bevestiging, alles er doorheen worden geïnstalleerd.

Aanbevolen: