Een Tabblad Weergeven

Inhoudsopgave:

Een Tabblad Weergeven
Een Tabblad Weergeven

Video: Een Tabblad Weergeven

Video: Een Tabblad Weergeven
Video: Excel 2013-10.5-3D-verwijzingsformules ander werkblad 2024, Mei
Anonim

Mogelijk moet u het tabblad Ontwikkelaar weergeven of in de ontwikkelaarsmodus uitvoeren wanneer u een taak moet voltooien tijdens het ontwikkelen van Office-oplossingen in Visual Studio, het schrijven van een macro, het uitvoeren van een macro of het maken van toepassingen met Microsoft Office-programma's.

Een tabblad weergeven
Een tabblad weergeven

Noodzakelijk

Microsoft Office

instructies:

Stap 1

Roep het servicemenu van het programma op door op de Microsoft Office-knop te klikken en ga naar Excel-opties, PowerPoint-opties of Word-opties om het tabblad Ontwikkelaars weer te geven in Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint 2007.

Stap 2

Selecteer het gedeelte Populair en pas het selectievakje Ontwikkelaarstabblad op lint weergeven toe (voor Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint 2007). Merk op dat het lint deel uitmaakt van de Microsoft Office Fluent-gebruikersinterface.

Stap 3

Klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 4

Selecteer het item "Opties" in het menu "Extra" van de bovenste balk van het programma en ga naar het tabblad "Overige" en geef het tabblad "Ontwikkelaar" weer (voor Microsoft Outlook 2007).

Stap 5

Klik op de knop Meer opties en pas het selectievakje toe naast Tabblad Ontwikkelaars op lint weergeven (voor Microsoft Outlook 2007).

Stap 6

Druk op de OK-knop om uw keuze te bevestigen.

Stap 7

Selecteer "Opties" in het menu "Extra" van de bovenste programmabalk en ga naar het tabblad "Geavanceerd" om te starten in de ontwikkelaarsmodus (voor Microsoft Visio).

Stap 8

Plaats een vinkje in het vak Uitvoeren in ontwikkelaarsmodus in de groep Geavanceerde opties (voor Microsoft Visio).

Stap 9

Klik op de knop OK om de geselecteerde opdracht uit te voeren.

Stap 10

Start het programma van uw keuze om het tabblad Ontwikkelaar voor Microsoft Office 2010-toepassingen weer te geven en open Bestand in de bovenste werkbalk.

Stap 11

Ga naar Opties en klik op Lint aanpassen in het deelvenster Categorieën (voor Microsoft Office 2010).

Stap 12

Selecteer "Ontwikkelaar" in de lijst met hoofdtabbladen en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen (voor Microsoft Office 2010).

Aanbevolen: