Een Afbeelding Van Een Computer Weergeven

Inhoudsopgave:

Een Afbeelding Van Een Computer Weergeven
Een Afbeelding Van Een Computer Weergeven

Video: Een Afbeelding Van Een Computer Weergeven

Video: Een Afbeelding Van Een Computer Weergeven
Video: Afbeelding toevoegen computer Afbeelding toevoegen vanaf je computer aan je bericht of pagina 2024, Mei
Anonim

Voor die gebruikers die teleurgesteld zijn in de kwaliteit van computermonitoren, is er een uitstekende oplossing - om een plasma- of lcd-tv als tegenhanger te gebruiken.

Een afbeelding van een computer weergeven
Een afbeelding van een computer weergeven

Noodzakelijk

Video signaal kabel

instructies:

Stap 1

Voordat u zich haast om de kabel van monitor naar tv te wisselen, moet u de juiste connector vinden. Moderne tv-modellen zijn in de regel uitgerust met een vrij breed scala aan video-ingangen. Meestal zijn dit de volgende soorten poorten: VGA, HDMI, SCRAT, tulpen en antenne-ingang.

Stap 2

De mogelijkheden van videoadapters zijn een beetje beperkt. Meestal bevatten ze de twee meest voorkomende video-uitgangen: VGA en DVI (analoog en digitaal). In dit opzicht is het noodzakelijk om het juiste paar connectoren te selecteren. Dit zijn de meest gebruikelijke opties voor het aansluiten van de systeemeenheid op een tv: VGA-VGA, DVI-HDMI, HDMI-HDMI, VGA-DVI-HDMI.

Stap 3

Voor de laatste verbinding moet u een VGA-DVI-adapter en een DVI-HDMI-kabel gebruiken. Het is natuurlijk veel logischer om digitale zenders aan te sluiten. Die. DVI-HDMI en HDMI-HDMI zijn geschikt voor ons.

Stap 4

Koop de juiste kabel (en eventueel een adapter). Sluit de tv aan op de computersysteemeenheid. Merk op dat het niet nodig is om de hoofdmonitor uit te schakelen.

Stap 5

Zet alle apparaten aan. Geef in de TV-instellingen de gewenste poort op als de hoofdontvanger van het videosignaal. Let op een belangrijke nuance: DVI- en VGA-kanalen zenden geen audio uit. Die. u hebt een extra audiokabel nodig als u geluid van de tv wilt weergeven.

Stap 6

Nu moet u de instellingen voor de videoadapter correct configureren. Open het Configuratiescherm en ga naar het menu Vormgeving en persoonlijke instellingen. Open het item "Schermresolutie-instelling".

Stap 7

Geef in het veld "Scherm" het scherm op dat het hoofdscherm zal zijn. Het is beter om de monitor te gebruiken als de videokaart dual-channel werking ondersteunt.

Stap 8

Selecteer de vereiste resolutie voor verzending naar het tv-scherm. Het wordt aanbevolen om de functie "Deze weergave uitbreiden" te gebruiken. Hiermee kunt u de tv volledig gebruiken als een extra uitvoerapparaat. Die. het aansluiten van een tweede beeldscherm heeft geen invloed op de kwaliteit van het eerste en zal de functionaliteit niet verminderen.

Aanbevolen: