Hoe De Opstartbegroeting Te Wissen

Inhoudsopgave:

Hoe De Opstartbegroeting Te Wissen
Hoe De Opstartbegroeting Te Wissen

Video: Hoe De Opstartbegroeting Te Wissen

Video: Hoe De Opstartbegroeting Te Wissen
Video: Badkamermuur tegelen met Roger 2024, Mei
Anonim

De wens om het welkomstscherm in het Microsoft Windows-besturingssysteem te wijzigen of volledig te verwijderen, is bij elke gebruiker bekend. Er zijn nogal wat gespecialiseerde programma's die de mogelijkheid bieden om het uiterlijk van het systeem radicaal te veranderen, maar om de weergave van het welkomstscherm te annuleren, kunt u de interne bronnen van het Windows-besturingssysteem gebruiken.

Hoe de opstartbegroeting te wissen
Hoe de opstartbegroeting te wissen

instructies:

Stap 1

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het Microsoft Windows-besturingssysteem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren die het gebruik van de welkomstpagina verbiedt.

Stap 2

Vouw het knooppunt Gebruikersaccounts uit en selecteer de koppeling Gebruikersaanmelding wijzigen.

Stap 3

Schakel het selectievakje Welkomstpagina gebruiken uit en bevestig de geselecteerde wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Uitvoeren voor een alternatieve procedure om het welkomstscherm uit te schakelen.

Stap 5

Voer regedit in het veld Openen in en klik op OK om de opdracht voor het uitvoeren van de Register-editor te bevestigen.

Stap 6

Vouw de registersleutel HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogon uit en zorg ervoor dat de parameter defaultusername eruitziet als gebruikersnaam defaultusername of breng de nodige wijzigingen aan.

Stap 7

Zorg ervoor dat de parameter forceUnlockLogon is ingesteld op 1 of breng de nodige wijzigingen aan.

Stap 8

Wijzig de waarde van de parameter AutoAdminLogon = 0 in AutoAdminLogon = 1 (met een enkele gebruiker van de computer) en verlaat de applicatie.

Stap 9

Keer opnieuw terug naar het hoofdsysteemmenu "Start" om de volgende bewerking uit te voeren om de weergave van het welkomstscherm uit te schakelen en voer de waarde control userpasswords2 in het zoekbalkveld in.

Stap 10

Druk op de functietoets Enter om de uitvoering van de opdracht te bevestigen en geef de opdracht "Toestaan" op in het systeempromptvenster dat wordt geopend.

Stap 11

Haal het vinkje weg bij "Gebruikersnaam en wachtwoord vereisen" en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Toepassen" te klikken.

Stap 12

Bevestig nogmaals uw beheerdersbevoegdheid door het wachtwoord in het daarvoor bestemde veld in het nieuwe dialoogvenster Automatisch aanmelden in te voeren en op OK te klikken.

Aanbevolen: