Een Bestandsafbeelding Maken

Inhoudsopgave:

Een Bestandsafbeelding Maken
Een Bestandsafbeelding Maken

Video: Een Bestandsafbeelding Maken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Hoe een afbeelding koppelen aan een PDF bestand? 2023, Februari
Anonim

Het maken van afbeeldingen is nu een vrij populaire procedure, bovendien is het vrij belangrijk en nuttig. Met behulp van een afbeelding kunt u informatie naar een medium kopiëren zonder informatie te verliezen. Veel mensen merkten dat bij het kopiëren van bestanden en mappen met een film of een game naar een schijf, de informatie niet altijd op andere computers of spelers werd weergegeven. Beeldvorming kan dit probleem verhelpen.

Met behulp van een schijfkopie kunt u informatie naar een medium kopiëren zonder informatie te verliezen
Met behulp van een schijfkopie kunt u informatie naar een medium kopiëren zonder informatie te verliezen

Noodzakelijk

  • 1) Beschrijfbaar bestand
  • 2) Alcoholprogramma

instructies:

Stap 1

We zullen het programma Alcohol gebruiken om de afbeelding te maken. Open het programma Alcohol, selecteer het tabblad Bestand en maak vervolgens afbeeldingen of druk op de toetsencombinatie "ctrl + p". Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op de knop Volgende.

Stap 2

Er verschijnt een venster met de naam "content shaping". In de kolom "volumelabel" stellen we de naam van de toekomstige afbeelding in.

Stap 3

Selecteer vervolgens in de rechterkolom een ​​bestand toevoegen. Klik op volgende.

Stap 4

Er verschijnt een venster waarin we een locatie selecteren om de afbeelding op te slaan. U kunt het afbeeldingsformaat kiezen of de standaardinstelling laten. We drukken op start en wachten tot het maken van de afbeelding is voltooid, en drukken op de knop Klaar.

Populair per onderwerp