Hoe Windows 7 Starter Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows 7 Starter Te Veranderen
Hoe Windows 7 Starter Te Veranderen

Video: Hoe Windows 7 Starter Te Veranderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to Change Windows 7 Starter Edition Wallpaper 2023, Februari
Anonim

Het Windows 7 Starter-besturingssysteem (starter) is een versie van Windows 7 die vooraf is geïnstalleerd op sommige netbookmodellen. Deze versie heeft een lage prijs en een aantal functionele beperkingen.

Hoe Windows 7 Starter te veranderen
Hoe Windows 7 Starter te veranderen

Opwaardeerbaarheid

De fabrikant van het Windows-besturingssysteem, Microsoft, heeft voorzien in de wens van gebruikers om in een volwaardig systeem te werken, waarvoor een speciaal algoritme van acties is waarmee u de eerste versie van Windows 7 kunt bijwerken naar een volwaardige een, meer geschikt voor de gebruiker.

Update uw huidige versie van Windows

Om het proces van het wijzigen van Windows 7 Starter te organiseren, moet u allereerst alle beschikbare updates installeren. Ga hiervoor naar het menu "Start" en typ "Windows Update" in de regel "Programma's en bestanden zoeken". Voer het gevonden programma uit. Klik in het geopende programmavenster op "Zoeken naar updates" en installeer alle updates die beschikbaar waren op het moment van zoeken.

Installeer de Windows 7 Upgrade Advisor

Opgemerkt moet worden dat om Windows 7 Starter te wijzigen, u een Windows Any Time Upgrade-sleutel moet hebben. Om te beginnen met het wijzigen van Windows 7 Starter, moet u een programma van Microsoft installeren - Upgrade Advisor voor Windows 7. Dit programma laat zien of de computer klaar is om Windows 7 te installeren, controleert de hardware, geïnstalleerde programma's en geeft instructies voor het oplossen van mogelijke problemen samen met aanbevelingen voor volgende gebruikersacties. Het is ook belangrijk dat het wijzigen van Windows 7 Starter naar een andere versie met behulp van de Upgrade Advisor de veiligheid van de persoonlijke gegevens van de gebruiker garandeert, zodat er geen reden is om tijd te verspillen aan het maken van een archiefkopie.

Sluit alle apparaten aan

Om de werking van de Transition Advisor te optimaliseren, sluit u, voordat u het programma start, alle apparaten (inclusief USB-apparaten, printers, scanners, externe harde schijven) die u met deze computer wilt gebruiken, op uw computer aan.

De Upgrade Advisor scant uw computer op mogelijke compatibiliteitsproblemen en genereert een rapport met informatie over de conformiteit van de computer met de systeemvereisten, over compatibiliteitsproblemen van geïnstalleerde hardware en programma's en verdere aanbevelingen voor het bijwerken van het systeem.

Installeer een nieuwe versie van Windows

Volg de instructies in de Upgrade Advisor om de juiste doelversie van Windows 7 te selecteren en ga verder met de upgrade. Wanneer de updater om een ​​licentiesleutel vraagt, voert u deze in het daarvoor bestemde veld in en klikt u op OK.

Wanneer u begint met het updaten van het systeem, zal het programma u vragen om akkoord te gaan met de voorwaarden van de licentie, deze te lezen en, als u akkoord gaat, op "Accepteren" te klikken. Wacht tot de systeemupdate is voltooid - daarna zal de computer opnieuw opstarten. Hiermee is het proces van het wijzigen van Windows 7 Starter voltooid.

Populair per onderwerp