Hoe Het Inlogvenster Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Inlogvenster Te Verwijderen
Hoe Het Inlogvenster Te Verwijderen

Video: Hoe Het Inlogvenster Te Verwijderen

Video: Hoe Het Inlogvenster Te Verwijderen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2023, Maart
Anonim

In het Windows-besturingssysteem logt de gebruiker meestal ongehinderd in. Maar soms, als gevolg van enkele fouten of onbedoelde wijziging van instellingen, verschijnt er een venster tijdens het laden, waarin u wordt gevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. U kunt dit venster verwijderen met behulp van de standaardhulpprogramma's van het besturingssysteem.

Hoe het inlogvenster te verwijderen
Hoe het inlogvenster te verwijderen

instructies:

Stap 1

De meeste Windows-gebruikers stellen geen wachtwoord in om in te loggen op het systeem, dus het plotseling verschijnen van het autorisatievenster wordt een onaangename verrassing. Het is niet verwonderlijk dat de gebruiker die met zo'n crash wordt geconfronteerd, op zoek gaat naar een manier om van het vervelende venster af te komen.

Stap 2

Om het inlogvenster uit te schakelen, opent u het Configuratiescherm: "Start" - "Configuratiescherm", selecteer "Gebruikersaccounts". Klik op de regel "Gebruikersaanmelding wijzigen".

Stap 3

Vink het vakje aan naast 'Gebruik welkomstpagina' en klik vervolgens op de knop 'Instellingen toepassen'. Start uw computer opnieuw op, het inlogvenster zou moeten verdwijnen.

Stap 4

Soms komt het voor dat het onmogelijk is om het vakje naast "Gebruik de welkomstpagina" aan te vinken, omdat deze inactief blijkt te zijn en de gebruiker de melding ziet: "Clientservices voor NetWare heeft het welkomstscherm uitgeschakeld en snelle gebruikerswisseling. Om deze functies te herstellen, moet u Client Services voor NetWare verwijderen."

Stap 5

Om de situatie op te lossen, opent u de "Netwerkverbindingen" in het configuratiescherm en zoekt u de regel "Local Area Connection". Klik met de rechtermuisknop op de regel en selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 6

Zoek en markeer op het tabblad Algemeen Client voor NetWare-netwerken in de lijst en klik vervolgens op de knop Verwijderen onder aan het venster. Bevestig alle verdere vragen en start uw computer opnieuw op. De regel "Gebruik de welkomstpagina" wordt actief, u kunt deze aanvinken en de wijzigingen bevestigen.

Stap 7

Om het inlogvenster uit te schakelen, kunt u de volgende optie gebruiken: klik op "Start" - "Uitvoeren", voer het commando control userpasswords2 in en klik op OK. Selecteer in het venster dat verschijnt de gewenste gebruiker en schakel de regel "Gebruikersnaam en wachtwoord vereist" uit. Bevestig de wijzigingen.

Populair per onderwerp