Het Opstartscherm Wijzigen

Inhoudsopgave:

Het Opstartscherm Wijzigen
Het Opstartscherm Wijzigen

Video: Het Opstartscherm Wijzigen

Video: Het Opstartscherm Wijzigen
Video: Instructievideo: rekeningnummer wijzigen 2024, April
Anonim

Een screensaver of "screensaver" (van de Engelse Screensaver) in het Windows-besturingssysteem is ontworpen voor het visuele ontwerp van het scherm en start automatisch na een bepaalde tijd nadat de computer inactief is.

Het opstartscherm wijzigen
Het opstartscherm wijzigen

instructies:

Stap 1

Om het opstartscherm te wijzigen, klikt u met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteert u de meest recente personalisatie-optie in het contextmenu. U wordt dus naar het gedeelte van het Windows-configuratiescherm geleid, dat verantwoordelijk is voor het visuele ontwerp.

Stap 2

Druk nu op de knop "Screensaver" om naar het menu met opties voor de schermbeveiliging te gaan. Hier kunt u een van de geïnstalleerde screensavers selecteren, het tijdsinterval voor het opstarten instellen en weergaveparameters instellen voor sommige screensavers.

Stap 3

Als de lijst met standaard screensavers niet bij u past, kunt u een grote verscheidenheid aan screensavers op internet vinden en op uw computer installeren. Screensavers kunnen worden gedownload van de sites www.mirzastavok.ru, www.oformi.net, www.many-screensavers.com en vele anderen

Stap 4

Installeer na het downloaden de screensaver op uw computer en deze zal verschijnen in de lijst met screensavers in het gedeelte "Personalisatie". Open opnieuw de instellingen van de schermbeveiliging, selecteer de geïnstalleerde "schermbeveiliging" en sla de wijzigingen op.

Aanbevolen: