Hoe Het Wisselbestand Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Wisselbestand Te Installeren
Hoe Het Wisselbestand Te Installeren

Video: Hoe Het Wisselbestand Te Installeren

Video: Hoe Het Wisselbestand Te Installeren
Video: Schijfopruiming Windows 10 - How to (Consumentenbond) 2024, April
Anonim

Een wisselbestand is een bestand op de harde schijf dat het systeem gebruikt om verschillende gegevens op te slaan, zoals delen van programma's en bestanden die niet in het RAM passen. De uitgebalanceerde instelling van het wisselbestand kan het systeem aanzienlijk versnellen, waardoor het voor de gebruiker gemakkelijker wordt om met grote programma's (games, grafische editors, enz.) te werken.

Hoe het wisselbestand te installeren
Hoe het wisselbestand te installeren

instructies:

Stap 1

We zullen een voorbeeld geven van het opzetten van een wisselbestand op Windows 7 (de instelling is bijna hetzelfde op alle Windows-systemen). Om het wisselbestand te configureren, opent u het venster met systeeminstellingen - "Systeemeigenschappen". Start -> Configuratiescherm -> Systeem -> Geavanceerde systeeminstellingen (u kunt op een andere manier naar het venster met systeeminstellingen "gaan": klik met de rechtermuisknop op de snelkoppeling "Deze computer" en selecteer "Eigenschappen").

Stap 2

Ga in het venster met systeemeigenschappen naar het tabblad "Geavanceerd". Zoek op dit tabblad het blok "Prestaties" en klik op de knop "Opties".

Stap 3

Ga in het venster "Prestatie-opties" dat verschijnt naar het tabblad "Geavanceerd". Zoek op dit tabblad het blok "Virtueel geheugen" en klik op de knop "Wijzigen".

Stap 4

Het venster "Virtueel geheugen" verschijnt op het scherm, waar u de vereiste waarden kunt invoeren in de voorgestelde velden voor elke schijf in het systeem. Nadat u de vereiste waarden hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Instellen" en het systeem slaat de wijzigingen in de instellingen op nadat het systeem opnieuw is opgestart.

Aanbevolen: