Internet Explorer Downloaden

Inhoudsopgave:

Internet Explorer Downloaden
Internet Explorer Downloaden

Video: Internet Explorer Downloaden

Video: Internet Explorer Downloaden
Video: Internet Explorer где скачать и как установить в 2018 году? 2024, April
Anonim

De Internet Explorer-browser is nog steeds een van de meest populaire onder internetgebruikers. Als u het op uw computer wilt installeren en op internet wilt surfen, hoeft u alleen maar een aantal eenvoudige stappen te volgen.

Internet Explorer downloaden
Internet Explorer downloaden

instructies:

Stap 1

Ga naar de hoofdbron van deze browser. Zoek de downloadpagina van de browser op de website. Gebruik deze links, aangezien deze browser het beste kan worden gedownload van de officiële site. Aangezien het absoluut niets kost, is het niet nodig om naar andere niet-geverifieerde bronnen te zoeken.

Stap 2

Kies zelf de versie van de browser die bij u past. Houd er altijd rekening mee dat de fabrikant altijd aanbeveelt om op dit moment alleen de nieuwste versie van het product te downloaden, namelijk Internet Explorer 9. Dit geldt met name voor computers met Windows 7.

Stap 3

Lees de instructies op deze site opnieuw, waarom het de moeite waard is om precies de 7e versie van Windows op uw pc te installeren. Daarna beslist u zelf of u de nieuwe ontwikkeling van de Internet Explorer-browser gebruikt of niet. Na het lezen van deze informatie kunt u gemakkelijk van gedachten veranderen.

Stap 4

Klik op de link met de tekst "Download" naast de versie van Internet Explorer die u hebt geselecteerd. Selecteer de gewenste taal voor de browserinterface op de volgende pagina. Trouwens, op dezelfde plaats moet je nog steeds op de geïnstalleerde versie van het besturingssysteem op de computer klikken. Het kan 32 of 64 bit zijn. Ontdek precies deze informatie door naar "Deze computer" te gaan en op het gedeelte "Eigenschappen" in het contextmenu te klikken.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op de knop Downloaden. Bevestig uw keuze wanneer de browser u hierom vraagt. Selecteer de plaats in het geopende venster waar u het installatiebestand van Internet Explorer op uw computer wilt opslaan. Klik op "OK". Zodra de volledige download is voltooid, gaat u verder met de installatie. Volg alle instructies die aan u zijn gegeven. Ga daarna aan de slag met uw nieuwe browser.

Aanbevolen: