Hoe De Nieuwe Internet Explorer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Nieuwe Internet Explorer Te Installeren
Hoe De Nieuwe Internet Explorer Te Installeren

Video: Hoe De Nieuwe Internet Explorer Te Installeren

Video: Hoe De Nieuwe Internet Explorer Te Installeren
Video: How to Download u0026 Install Internet Explorer on Windows 10 2024, Mei
Anonim

Internet Explorer is de ingebouwde browser van het Windows-besturingssysteem. Maar als u het besturingssysteem lang geleden hebt geïnstalleerd, is het u misschien opgevallen dat sommige internetpagina's mogelijk niet worden geopend. Of open pagina's tonen niet alle componenten en de video wordt niet afgespeeld. Dit geeft aan dat uw browserversie al verouderd is. Om weer comfortabel op internet te kunnen surfen en tv te kijken op internet, moet u de nieuwe Internet Explorer installeren.

Hoe de nieuwe Internet Explorer te installeren
Hoe de nieuwe Internet Explorer te installeren

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - installatiebestand van de Internet Explorer-browser.

instructies:

Stap 1

Ten eerste moet u een browserinstallatiebestand hebben. U kunt het downloaden op de officiële Microsoft-website of vinden op andere internetbronnen. Bij het downloaden moet je rekening houden met de bitness van je besturingssysteem. De 32-bits en 64-bits OS-versies zijn niet compatibel. Houd ook rekening met de versie van het systeem.

Stap 2

Als het gedownloade bestand zich in een archief bevindt, moet u het uitpakken. Sluit alle vensters voordat u doorgaat met de installatie. Als de huidige Internet Explorer actief is, moet deze ook worden gesloten.

Stap 3

De browserdistributie zelf is slechts één bestand. Dubbelklik op dit bestand met de linkermuisknop. Lees in het eerste venster de licentieovereenkomst en klik vervolgens op "Installeren". De browserinstallatieprocedure zal beginnen. Ondanks de kleine omvang van de distributiekit (binnen 20 megabytes), kan de installatietijd van de browser meer dan tien minuten bedragen.

Stap 4

Nadat de installatie is voltooid, wordt u gevraagd uw computer opnieuw op te starten. U kunt onmiddellijk opnieuw opstarten, of u kunt zich afmelden en het later doen. Houd er echter rekening mee dat de wijzigingen pas van kracht worden nadat u uw pc opnieuw hebt opgestart. Dan kunt u de nieuwe Internet Explorer gebruiken.

Stap 5

Als u zelfs na het installeren van de nieuwe Internet Explorer merkt dat de problemen nog steeds bestaan (foto's openen niet, online video's worden niet afgespeeld en andere soortgelijke problemen), dan betekent dit niet dat de browser niet correct werkt. U hoeft alleen maar extra componenten te installeren, allereerst Macromedia Flash Player. U moet een versie van de speler downloaden die specifiek voor de Internet Explorer-browser is. Houd bij het downloaden van dit programma ook rekening met de bitness van uw besturingssysteem.

Stap 6

Het is ook raadzaam om de plug-in Windows Media Player te installeren. Door dit te doen, kunt u rechtstreeks in het browservenster naar de radio luisteren en tv kijken.

Aanbevolen: