Hoe De Interface Te Veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Interface Te Veranderen
Hoe De Interface Te Veranderen

Video: Hoe De Interface Te Veranderen

Video: Hoe De Interface Te Veranderen
Video: Hoe de Avast User Interface Language te veranderen? 2024, April
Anonim

Als je al meer dan een jaar met Windows XP werkt, heb je waarschijnlijk het idee dat de interface eentonig is. Veel gebruikers van pc's hebben gedachten over het veranderen van het ontwerp. Een mens is gewend om constant iets in zijn leven te veranderen, van reparaties tot het veranderen van schilderijen aan de muren van zijn huis. Er zijn veel programma's gemaakt om het ontwerp van de shell van het besturingssysteem te wijzigen, waaronder XP Life.

Hoe de interface te veranderen
Hoe de interface te veranderen

Noodzakelijk

XP Life-software

instructies:

Stap 1

Degenen die altijd al iets in het Windows XP-besturingssysteem hebben willen veranderen, bijvoorbeeld de kleur van de taakbalk of het uiterlijk van alle knoppen willen veranderen, zullen geïnteresseerd zijn in het XP Life-programma. Met dit hulpprogramma kunt u het bureaublad wijzigen en het laten lijken op de interfaces van andere besturingssystemen (Vista of Seven). De stabiliteit kan worden versterkt door systeemherstelpunten te maken en te gebruiken. Bij een storing of een onverwachte situatie brengt het programma het systeem terug in de oorspronkelijke staat.

Stap 2

Werken met dit programma zal niet moeilijk zijn, alles is heel duidelijk, alle elementen van het programma gaan vergezeld van snel verschijnende opmerkingen. Voer het programma uit om het thema te wijzigen.

Stap 3

Het hoofdvenster verschijnt voor u, waarin een lijst met geïnstalleerde thema's wordt aangegeven. Hier kunt u het gewenste onderwerp selecteren en markeren.

Stap 4

Het programma zal alle volgende acties zelf uitvoeren, namelijk: binnen 3 minuten zal de gehele interface automatisch veranderen, en na deze procedure zal het systeem opnieuw opstarten. Daarom zal het tijd kosten om uw besturingssysteem opnieuw te ontwerpen.

Stap 5

Alvorens een thema te installeren, adviseren de programma-ontwikkelaars om alle geopende programma's te sluiten met de verplichte opslag van gegevens.

Aanbevolen: