Taken Voor Bestanden En Mappen Verwijderen

Inhoudsopgave:

Taken Voor Bestanden En Mappen Verwijderen
Taken Voor Bestanden En Mappen Verwijderen

Video: Taken Voor Bestanden En Mappen Verwijderen

Video: Taken Voor Bestanden En Mappen Verwijderen
Video: Bestanden en mappen verwijderen en terughalen 2024, April
Anonim

De groep "Taken voor bestanden en mappen" bevindt zich in het taakvenster van het mapvenster en is bedoeld voor snelle toegang tot de meest voorkomende bewerkingen met bestanden en mappen. De procedure voor het verbergen van de geselecteerde groep kan door de gebruiker worden uitgevoerd met behulp van standaardtools van het besturingssysteem.

Taken voor bestanden en mappen verwijderen
Taken voor bestanden en mappen verwijderen

instructies:

Stap 1

Maak uzelf vertrouwd met de structuur van de weergave van het taakvenster in het mapvenster van de toepassing "Windows Verkenner": - de groep "Taken voor bestanden en mappen" biedt snelle toegang tot standaardbewerkingen met bestanden en mappen; - de groep "Overige plaatsen" is bedoeld voor snelle overgang naar andere standaard OS Windows-mappen ("Mijn documenten", "Mijn computer", enz. Bovendien bevat het een bovenliggende map voor de geopende) - De groep "Details" biedt uitgebreide informatie over het geselecteerde item.

Stap 2

Voer de bewerking uit om de groep "Taken voor bestanden en mappen" te verbergen door de geselecteerde groep samen te vouwen door op de speciale knop met een dubbele pijl naast de naam van de gewenste groep te drukken.

Stap 3

Herstel de oorspronkelijke weergave van het taakvenster van het mapvenster door nogmaals op dezelfde knop te klikken, of open het menu "Extra" van de bovenste werkbalk van het toepassingsvenster "Windows Verkenner" om de procedure uit te voeren voor het verwijderen van het taakvenster uit de map raam.

Stap 4

Selecteer "Mapopties" en ga naar het tabblad "Algemeen" van het dialoogvenster Eigenschappen dat wordt geopend.

Stap 5

Pas het selectievakje naast Windows Normal Folders toe en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 6

Ga terug naar Mapopties en ga naar het tabblad Algemeen van het dialoogvenster Eigenschappen dat verschijnt om het oorspronkelijke mapvenster te herstellen.

Stap 7

Vink het vakje aan naast Een lijst met veelvoorkomende taken in mappen weergeven en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 8

Zorg ervoor dat er geen ander paneel is geopend in het venster van de geselecteerde map als het taakvenster niet kan worden weergegeven, en onthoud dat de grootte van het venster van invloed kan zijn op de mogelijkheid om het taakvenster weer te geven vanwege de noodzaak om alle benodigde pictogrammen te plaatsen.

Aanbevolen: