Accountselectie Uitschakelen

Inhoudsopgave:

Accountselectie Uitschakelen
Accountselectie Uitschakelen

Video: Accountselectie Uitschakelen

Video: Accountselectie Uitschakelen
Video: Ricoh Customer Support - PaperCut MF for Ricoh Multifunction Devices 2023, Maart
Anonim

Windows-besturingssystemen bevatten de service Gebruikersaccountbeheer. Volgens de statistieken was deze innovatie niet erg populair. Daarom kan deze service altijd worden gedeactiveerd.

Accountselectie uitschakelen
Accountselectie uitschakelen

Noodzakelijk

Windows Seven-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Allereerst is het de moeite waard om alle gebruikers van dit besturingssysteem te waarschuwen dat het uitschakelen van gebruikersselectie het beschermingsniveau van de gegevens van uw computer aanzienlijk kan verminderen. Naast de menselijke factor is ook informatiediefstal op het niveau van virusaanvallen mogelijk.

Stap 2

In de nieuwste versies van besturingssystemen hebben ontwikkelaars de mogelijkheid uitgeschakeld om deze optie volledig uit te schakelen. Ze introduceerden 4 beveiligingsniveaus op gebruikersniveau van het systeem. Het pad naar de instellingen-applet bevindt zich in het "Configuratiescherm".

Stap 3

Open het menu "Start" en klik met de linkermuisknop op het pictogram "Configuratiescherm". Zoek in het geopende venster de applet "Gebruikersaccounts". U kunt dit venster ook openen via de zoekbalk, voer gewoon de afkorting UAC in en klik op de regel "Instellingen voor gebruikersaccountbeheer wijzigen".

Stap 4

Wijzig in het venster dat verschijnt de positie van de schuifregelaar door een optie in te stellen, waarvan u de beschrijving in het rechterblok ziet. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de schuifregelaar in te stellen op "Alleen informeren wanneer programma's wijzigingen proberen aan te brengen op de computer". Klik op OK, bevestig uw wijzigingen en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Om de functionaliteit van de "Accountbeheer"-service volledig uit te schakelen, opent u na het opstarten van het systeem het menu "Start" opnieuw en start u het "Configuratiescherm". Klik in het geopende venster op de link "Gebruikersaccounts".

Stap 6

Navigeer naar Gebruikersaccountbeheer in- of uitschakelen en schakel Gebruikersaccountbeheer gebruiken uit. Klik op OK of Enter en start uw computer opnieuw op.

Stap 7

Na het opstarten van de computer zal de accountselectie niet meer verschijnen bij volgende systeemstarts, maar het wordt aanbevolen om speciale software te installeren.

Populair per onderwerp