Hoe Teken Je Een Vuurwerk?

Inhoudsopgave:

Hoe Teken Je Een Vuurwerk?
Hoe Teken Je Een Vuurwerk?

Video: Hoe Teken Je Een Vuurwerk?

Video: Hoe Teken Je Een Vuurwerk?
Video: VUURWERK TEKENEN | Oud op Nieuw met Rick 2024, April
Anonim

Vuurwerk kan een decoratie zijn voor elke vakantiefoto - bruiloft en verjaardag, schoolbal en professionele vakantie. Als het in werkelijkheid niet altijd mogelijk is om vuurwerk af te steken, dan kun je een vuurwerkshow tekenen in Photoshop.

Eindbeeld
Eindbeeld

Noodzakelijk

Grafische editor Adobe Photoshop

instructies:

Stap 1

Open een nieuw document en vul het met zwart. Zet de voorgrondkleur op wit. Selecteer uit de gereedschapskist een zachte borstel met een kleine diameter en teken een kleine cirkel met stippen.

Stap 2

Kies in het hoofdmenu Bewerken en Definieer penseelvoorinstelling. Geef het nieuwe penseel een naam, bijvoorbeeld Salute. Druk op de F5-toets en voer de volgende instellingen ervoor in.

Penseelinstellingen
Penseelinstellingen

Stap 3

Teken een cirkel en probeer vanuit het midden te tekenen. Selecteer in het hoofdmenu Filter en vervolgens Vervormen en polaire coördinaten. De Polar tot Restangular waarde is 20%. Het resultaat zal als volgt zijn:

Stap 4

Pas de volgende instellingen toe op de afbeelding

Stap 5

Kies vervolgens in het hoofdmenu Filter, Stijlen, Wind

Pas dit filter twee keer toe Ctrl + F

Stap 6

Volgende stap: selecteer in het menu Afbeelding de optie Canvas roteren en de waarde is 90 graden CCW

Stap 7

Selecteer vervolgens in het menu Filter het item Polar Coördinaten, dit keer Rechthoekig naar Polair.

Stap 8

Wijzig de kleur van de afbeelding in de instellingen voor Kleurbalans door op Ctrl + B te drukken. Kies de kleur die je leuk vindt.

Stap 9

Dupliceer de laag, pas een 5px Gaussiaans vervagen-filter toe en stel de overvloeimodus in op Lineair ontwijken.

Stap 10

Dupliceer de kopie en zet de nieuwe laag op Scherm.

Stap 11

Voeg de lagen samen. Voeg een nieuwe laag toe, vul deze met een andere kleur dan zwart-wit en pas Filter, Render, Difference Clouds toe. De overvloeimodus voor deze laag is Overlay. Selecteer de Eraser Tool met ongeveer 30% dekking en verwijder voorzichtig de overtollige gekleurde achtergrond tussen de stralen van het vuurwerk.

Stap 12

Plaats een nieuwe laag tussen de twee lagen. Neem een zachte borstel met een grote diameter, selecteer een zeer lichte tint van de kleur waarin het vuurwerk is geschilderd en plaats deze in het midden van de plek. Dubbelklik op het pictogram om naar de laageigenschappen te gaan en stel de volgende parameters in:

Aanbevolen: