Hoe Maak Je Vuurwerk In Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Vuurwerk In Minecraft
Hoe Maak Je Vuurwerk In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Vuurwerk In Minecraft

Video: Hoe Maak Je Vuurwerk In Minecraft
Video: HOE MAAK JE VUURWERK || Minecraft Tutorial 2024, Mei
Anonim

Als je een vakantie in Minecraft wilt regelen voor je vrienden, kun je ze niet alleen bij je thuis uitnodigen en trakteren op een taart of taart, maar je kunt ze ook verrassen met kleurrijk vuurwerk. Om een pyrotechnische show te regelen, moet je leren hoe je vuurwerk kunt maken in Minecraft.

Hoe maak je vuurwerk in Minecraft
Hoe maak je vuurwerk in Minecraft

instructies:

Stap 1

Fireworks in Minecraft is een kleine raket met een geschilderde ster erop. Als het wordt gelanceerd, explodeert het in de lucht. Tot nu toe is er geen significant voordeel van het vuurwerk in het spel, maar veel spelers willen tegen hun kameraden opscheppen dat ze nog steeds weten hoe ze vuurwerk moeten maken.

Stap 2

Om vuurwerk te maken, heb je een stuk papier van suikerriet nodig, een tot zeven gekleurde sterren en buskruit.

Afbeelding
Afbeelding

Stap 3

De hoeveelheid poeder in de raket die wordt gelanceerd, heeft invloed op de hoogte en duur van de vlucht. De duur van het vuurwerk kan van één tot drie seconden zijn.

Stap 4

Ook kan het aantal sterren in raketten variëren. Als het vuurwerk vijf of meer sterren heeft, wordt de vlieghoogte verlaagd vanwege het grote gewicht. Je kunt een raket maken in Minecraft zonder sterren te gebruiken, maar dan zal er geen explosie zijn en zal het vuurwerk niet plaatsvinden.

Stap 5

De sterren kunnen verschillende kleuren hebben. Het hangt af van het type verf dat is gebruikt om het te maken.

Stap 6

Om een sterretje te maken in Minecraft, moet je modifiers en kleurstoffen aan het buskruit toevoegen. De eerste zijn verantwoordelijk voor een reeks vuurwerkeffecten, terwijl de laatste verantwoordelijk zijn voor de kleuren. Het sterretje kan twee bewerkingsstadia doorlopen, waarbij eerst maximaal drie modifiers (de rest van de cellen zijn kleurstoffen) aan het buskruit kunnen worden toegevoegd en vervolgens maximaal acht kleurstoffen. Tijdens het knutselen kun je zien dat de ster de kleur heeft gekregen van de volledige hoeveelheid toegevoegde kleurstoffen, maar wanneer hij explodeert, heeft hij de hele set kleurstoffen.

sterretje in minecraft
sterretje in minecraft

Stap 7

Als je hebt begrepen hoe je vuurwerk kunt maken in Minecraft en je idee hebt geïmplementeerd, kun je met de rechtermuisknop een raket lanceren vanaf elk oppervlak, ook vanaf een dispenser.

Aanbevolen: