Een Gepersonaliseerd Rapport Genereren In 1C

Inhoudsopgave:

Een Gepersonaliseerd Rapport Genereren In 1C
Een Gepersonaliseerd Rapport Genereren In 1C

Video: Een Gepersonaliseerd Rapport Genereren In 1C

Video: Een Gepersonaliseerd Rapport Genereren In 1C
Video: WAT ZIJN DE LERINGEN VAN GRIGORI GRABOVOI? 2024, April
Anonim

Het programma "1C: Accounting" maakt het niet alleen mogelijk om alle economische activiteiten van de onderneming bij te houden, maar ook om rapporten te genereren voor regelgevende instanties en het pensioenfonds. Om te profiteren van het automatisch genereren van rapporten, moeten alle benodigde gegevens in de juiste tabellen worden ingevoerd.

Een gepersonaliseerd rapport genereren in 1C
Een gepersonaliseerd rapport genereren in 1C

instructies:

Stap 1

Controleer de juistheid van de gegevens van de organisatie (alle codes en registratienummer in de FIU), de FIU-organisatie moet zelf aanwezig zijn in de directory van tegenpartijen. Elk van de medewerkers van de organisatie moet in het bezit zijn van een ingevulde kaart met daarop: naam, nummer van het PFR-verzekeringsbewijs en paspoortgegevens.

Stap 2

Vul alle gegevens in over personeelsoverdrachten: inhuren en ontslaan van een organisatie, werken met contracten, informatie over arbeidsongeschiktheid en zwangerschapsverlof, informatie over bijzondere periodes van werkervaring van werknemers. Alle ziekteverzuimcertificaten moeten worden ingevuld.

Stap 3

Stel de soorten betalingen voor de PFR in. De basisopbouw van organisaties, het type anciënniteit, de waarden van het tijdelijke arbeidsongeschiktheidsprogramma, evenals onbetaald verlof, zwangerschapsverlof, kinderen moeten worden geconfigureerd. Voer informatie in over het opgebouwde, evenals alle betaalde verzekeringsuitkeringen voor de verplichte pensioenverzekering en over de betaling van verzekeringspremies voor het verzekerde en gefinancierde deel van het pensioen.

Stap 4

Voor het genereren van een gepersonaliseerde melding in de FIU gaat u naar de verwerking "Gegevens voorbereiden voor de FIU". Dit venster kan worden geactiveerd via het menu-item "Rapporten", de sectie "Gespecialiseerd". Vul de velden van het rapport in door de vereiste gegevens te selecteren om in te vullen. Sla het rapport op uw harde schijf op als een apart document door op de knop "Naar bestand" te klikken.

Stap 5

Als er fouten optreden bij het genereren van een rapport, controleer dan de juistheid van het invullen van alle gegevens die betrekking hebben op gepersonaliseerde boekhouding. Het 1C: Boekhoudprogramma geeft een gedetailleerde beschrijving van fouten weer. Om echter volledig in de database te kunnen werken, moet u alle fouten elimineren voordat u het rapport in een bestand opslaat. Er zijn ook speciale trainingen voor deze software op internet.

Aanbevolen: