Hoe Een Verzoeningsakte Te Genereren In 1C: Enterprise 8.2

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verzoeningsakte Te Genereren In 1C: Enterprise 8.2
Hoe Een Verzoeningsakte Te Genereren In 1C: Enterprise 8.2

Video: Hoe Een Verzoeningsakte Te Genereren In 1C: Enterprise 8.2

Video: Hoe Een Verzoeningsakte Te Genereren In 1C: Enterprise 8.2
Video: Урок экспресс обучения - 1С Предприятие 8.3 для начинающих 2024, Mei
Anonim

De akte van verzoening van onderlinge schikkingen is een primair document dat de stand van de onderlinge schikkingen tussen de partijen voor een bepaalde periode weergeeft.

U dient zich ervan bewust te zijn dat de afstemmingsverklaring geen boekingen vormt en uitsluitend als informatiedocument wordt gemaakt. Het is in tweevoud gedrukt, één voor elke zijde.

Hoe een verzoeningsakte te genereren in 1C: Enterprise 8.2
Hoe een verzoeningsakte te genereren in 1C: Enterprise 8.2

Het is nodig

Programma 1C: Enterprise 8.2 Enterprise Accounting, editie 2.0

instructies:

Stap 1

U kunt een afstemmingshandeling genereren in 1C: Enterprise 8.2 als u naar het tabblad "kopen" of "verkoop" gaat, dat zich op het bewerkingspaneel bevindt.

Beeld
Beeld

Stap 2

Het register van alle gegenereerde en geregistreerde verzoeningshandelingen van onderlinge schikkingen wordt geopend. U moet op de knop "Toevoegen" klikken. Dit opent het document " Akte van verzoening van onderlinge schikkingen: Nieuw. "Hier moet u de documentgegevens invullen:

- Het is niet nodig om het nummer van de verzoeningsakte in te stellen, het programma stelt het automatisch in wanneer het document wordt opgenomen;

- De datum van het document in het programma wordt automatisch ingesteld, als u een verzoeningsakte met een ander nummer moet maken, klik dan op de kalender naast de datum en selecteer degene die u nodig heeft. Of voer de datum handmatig in met het toetsenbord;

- Geef de periode aan waarvoor het nodig is om een akte van verzoening van onderlinge schikkingen te vormen;

- In het veld "organisatie" wordt uw organisatie aangegeven. Dit veld is verplicht;

- In het veld "zakenpartner" moet u de zakenpartner opgeven met wie u de berekeningen wilt afstemmen;

- In het veld "contract" moet u een overeenkomst selecteren met een tegenpartij waarvoor u de berekeningen wilt afstemmen

- Specificeer de valuta van betalingen

Beeld
Beeld

Stap 3

Open het tabblad "volgens organisatiegegevens" en klik op de knop "invullen" en vervolgens op "invullen volgens boekhoudgegevens".

Stap 4

Klik op de knop "afstemmingsrapport" in de rechterbenedenhoek van het document. Er verschijnt een dialoogvenster met de vraag: "Het document is gewijzigd. U moet het schrijven om af te drukken. Schrijven?" wij antwoorden "ok". Het voor afdrukken voorbereide afstemmingsrapport wordt geopend. Om het af te drukken, moet u op de knop "afdrukken" in de linkerbovenhoek van het document klikken. Of klik op het tabblad "bestand" en vervolgens op "afdrukken".

Vervolgens kunt u op de knop "OK" in de rechterbenedenhoek klikken en het document verlaten. Daarna wordt het document opgeslagen in het register van verzoeningsakten. Het kan indien nodig worden verwijderd, gewijzigd of opnieuw worden afgedrukt.

Aanbevolen: