Hoe De Map Documenten Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe De Map Documenten Over Te Zetten
Hoe De Map Documenten Over Te Zetten

Video: Hoe De Map Documenten Over Te Zetten

Video: Hoe De Map Documenten Over Te Zetten
Video: 004 Windows 10 OneDrive mappen maken en bestanden opslaan 2024, Mei
Anonim

De map Mijn documenten bevindt zich standaard op het systeemstation. Het kan niet alleen die bestanden bevatten die de gebruiker heeft opgeslagen. Veel games en applicaties kiezen de map Mijn documenten om opslagbestanden te maken of andere gegevens te schrijven.

Hoe de map Documenten over te zetten
Hoe de map Documenten over te zetten

instructies:

Stap 1

Als u ruimte op de systeemschijf wilt vrijmaken of u wilt verzekeren tegen gegevensverlies, verplaatst u de map Mijn documenten naar een andere lokale schijf op uw computer. Het besturingssysteem zal zo'n "verplaatsing" pijnloos overbrengen en gemakkelijk de gegevens uit de map lezen, ongeacht in welke map deze zich bevindt.

Stap 2

Klik op de "Start"-knop of op de Windows-toets, selecteer in het "Hoofdmenu" de map Mijn documenten en klik met de rechtermuisknop op het pictogram. Selecteer in het vervolgkeuzemenu van het element het laatste item "Eigenschappen". U kunt ook naar "Desktop" gaan en met de rechtermuisknop op het pictogram Mijn documenten klikken, in het vervolgkeuzemenu ook "Eigenschappen" selecteren.

Stap 3

Als u het item Mijn documenten niet op uw bureaublad ziet, kunt u de weergave aanpassen met behulp van het onderdeel Weergave. Selecteer "Configuratiescherm" in het menu "Start" en open het pictogram "Beeldscherm" in de categorie "Vormgeving en thema's". Of klik ergens op het bureaublad met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen in het vervolgkeuzemenu. Ga in het geopende venster naar het tabblad "Bureaublad", klik op de knop "Bureaubladinstellingen" en op het tabblad "Algemeen" van het nieuwe venster dat wordt geopend, stelt u de markering in het veld tegenover het item Mijn documenten in, past u de nieuwe instellingen en sluit het venster "Eigenschappen: Weergave".

Stap 4

Nadat u het venster Eigenschappen voor de map Mijn documenten hebt geopend, klikt u op het tabblad Doelmap. Geef in de groep Bestemmingsmaplocatie een nieuwe map op waar de map Mijn documenten zich moet bevinden. Dit kan op verschillende manieren. Voer een nieuw pad naar de map in met behulp van het toetsenbord of ga naar de gewenste map, maak een lege map met de naam Mijn documenten, kopieer het pad ernaartoe vanuit de adresbalk en plak dit pad in het eigenschappenvenster van de map Mijn documenten. Klik op de knop "Toepassen" en sluit het venster. Controleer of de map Mijn documenten correct staat via het item Mijn computer.

Aanbevolen: