Hoe Meer Informatie Naar Een Schijf Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Meer Informatie Naar Een Schijf Te Schrijven
Hoe Meer Informatie Naar Een Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Meer Informatie Naar Een Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Meer Informatie Naar Een Schijf Te Schrijven
Video: SSD / C Schijf 100% vol? Hoe je in Windows 10 je harde schijf of ssd snel kunt opruimen 2024, April
Anonim

Soms is er een situatie waarin u een bestand op een medium moet branden en de bestandsgrootte slechts enkele megabytes groter is dan de standaardgrootte, bijvoorbeeld een dvd. Maar dit probleem kan worden opgelost. Hoewel de grootte van een schijf van welk formaat dan ook strikt vastligt, betekent dit niet dat er niet meer informatie op kan worden opgenomen.

Hoe meer informatie naar een schijf te schrijven
Hoe meer informatie naar een schijf te schrijven

Noodzakelijk

het Nero-programma

instructies:

Stap 1

Om meer informatie naar de schijf te kunnen schrijven, moet uw optische drive deze optie ondersteunen. Download hiervoor de volledige versie van het Nero-programma. Daarmee kun je erachter komen. Nero is ook direct nodig om bestanden naar schijf te schrijven.

Stap 2

Start het programmaonderdeel Nero Burning ROM. Selecteer Recorder in het menu en kies vervolgens Recorder in het secundaire menu. Klik in het venster dat verschijnt op het model van uw optische drive. Zoek vervolgens de regel Overbur. Als de waarde van deze regel Ondersteund is, kunt u meer informatie naar schijf schrijven. Als er niets is, is uw schijf niet geschikt voor dergelijke doeleinden.

Stap 3

Als uw drive de Overbur-optie ondersteunt, kunt u doorgaan naar de volgende stap. Selecteer in het Nero Burning ROM-menu Bestand en vervolgens Voorkeuren. Ga dan naar het tabblad Algemeen. Markeer in het venster dat verschijnt alle items met een selectievakje en klik op "Toepassen". Ga nu naar het tabblad Expertfuncties en vink in het venster dat verschijnt de selectievakjes Overburn disk-at-once branden inschakelen en DVD-overburn inschakelen aan.

Stap 4

Selecteer vervolgens Bestand in het Nero Burning ROM-menu en vervolgens Nieuw bestand. Voeg vervolgens de bestanden toe die u op schijf wilt branden. Ga verder. Ga in het volgende venster naar het tabblad Multisessie en vink het vakje naast Geen multisessie aan.

Stap 5

Ga naar het tabblad BRANDEN en vink in het gedeelte ACTIE de twee onderste items aan. Er is een pijl tegenover de schrijfsnelheidslijn. Klik op deze pijl en selecteer de langzaamste opnamesnelheid. Nu kunt u beginnen met opnemen. Druk hiervoor op de BURN-knop. Er verschijnt een dialoogvenster waarin u wordt geïnformeerd of u de Overburn-technologie wilt gebruiken. Selecteer in dit venster de optie Schijf overbranden schrijven. Het proces van het schrijven van informatie naar de schijf zal beginnen. Het proces zal langzamer zijn dan normaal.

Aanbevolen: