Informatie Schrijven Naar Een USB-flashstation

Inhoudsopgave:

Informatie Schrijven Naar Een USB-flashstation
Informatie Schrijven Naar Een USB-flashstation

Video: Informatie Schrijven Naar Een USB-flashstation

Video: Informatie Schrijven Naar Een USB-flashstation
Video: Bootable USB Flash Drive using Rufus (MBR/GPT, Legacy/UEFI) 2024, Mei
Anonim

Een flashstation is een apparaat waarmee informatie van de ene computer naar de andere wordt overgebracht. Er zijn vaak situaties waarin u bestanden naar een USB-flashstation moet schrijven. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u een back-up van documenten maakt of als u uw foto's gewoon naar een vriend wilt overbrengen. In dit geval zijn er twee manieren om gegevens naar een USB-flashstation te schrijven. De eerste methode is kopiëren, de tweede is verzenden.

Informatie schrijven naar een USB-flashstation
Informatie schrijven naar een USB-flashstation

Het is nodig

Computer met geïnstalleerd Windows-besturingssysteem, USB-flashstation

instructies:

Stap 1

Om de overdracht van informatie naar een USB-flashstation te vereenvoudigen en niet naar verschillende mappen te gaan en informatie "beetje voor beetje" te verzamelen, kopieert u alles wat u gaat overbrengen naar één map. Steek daarna de USB-stick in de USB-poort van de computer en wacht tot deze door de computer wordt gedetecteerd. Het Windows-besturingssysteem kan vervolgens indien nodig de vereiste stuurprogramma's installeren. Dit hele proces vindt automatisch plaats zonder tussenkomst van de gebruiker. Als het klaar is, is de flashdrive zichtbaar via "Deze computer" ("Computer" in Windows Vista / 7) als een afzonderlijk verwijderbaar opslagapparaat. Zorg ervoor dat er voldoende vrije ruimte op de flashdrive is voordat u bestanden kopieert.

Stap 2

Om informatie over te zetten naar een USB-flashstation door te kopiëren, opent u de map of het bestand dat u gaat kopiëren in Windows Verkenner. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Kopiëren". Open daarna "Deze computer" (of gewoon "Computer"), ga naar de USB-stick, klik met de rechtermuisknop en klik op "Plakken". Wacht tot het kopieerproces is voltooid.

Stap 3

Om informatie over te zetten naar een USB-flashstation door te verzenden, zoekt en opent u ook de informatie die u nodig hebt in Windows Verkenner. Klik met de rechtermuisknop op deze map of dit bestand en selecteer "Verzenden" in het menu dat opent. Zoek in de lijst die verschijnt uw USB-flashstation en klik op het overeenkomstige item in de lijst. Wacht tot het einde van het kopieerproces.

Aanbevolen: