Hoe Meer Naar Schijf Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Meer Naar Schijf Te Schrijven
Hoe Meer Naar Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Meer Naar Schijf Te Schrijven

Video: Hoe Meer Naar Schijf Te Schrijven
Video: TUTORIAL: BOEK SCHRIJVEN, HOE BEGIN JE? | JE SCHRIJVERSDROOM WAARMAKEN 2024, Mei
Anonim

Soms wordt een gebruiker die op een schijf probeert te branden, bijvoorbeeld een favoriete film, geconfronteerd met een probleem: het bestand is niet veel, maar overschrijdt nog steeds het aangegeven volume van de schijf. Het is niet nodig om verdrietig te zijn, want gelukkig overschrijdt het werkelijke volume van de opgenomen schijven in de regel het door de fabrikant opgegeven volume.

Hoe meer naar schijf te schrijven
Hoe meer naar schijf te schrijven

instructies:

Stap 1

Allereerst is het logisch om Feurio of CD Speed te gebruiken. Deze programma's helpen u te bepalen hoeveel informatie u daadwerkelijk naar schijf kunt schrijven.

Stap 2

Als u Nero gebruikt, opent u het menu "Voorinstellingen", vervolgens "Eigenschappen voor experts" en schakelt u de functie "Schijf-at-once-cd overbranden inschakelen" in. Daar kunt u ook de maximale grootte van de opneembare schijf specificeren (standaard verhoogt Nero de grootte van de gevonden schijf met 2 minuten). Nu kunt u proberen de schijf te branden.

Stap 3

Met de ImgBurn-programma's hoeft u geen extra instellingen in te stellen, het programma zal u eerlijk waarschuwen voordat u begint met opnemen over de discrepantie tussen de hoeveelheid opgenomen gegevens en het volume van de schijf en, als u dit bericht negeert, zal het net zo eerlijk probeer alles op te schrijven.

Aanbevolen: