Hoe U Spam Van Uw Bureaublad Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Spam Van Uw Bureaublad Kunt Verwijderen
Hoe U Spam Van Uw Bureaublad Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Spam Van Uw Bureaublad Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Spam Van Uw Bureaublad Kunt Verwijderen
Video: How to Remove Spam from Your Computer | We Hate Spam 2024, April
Anonim

Internetgebruikers worden geconfronteerd met dit type virus dat de desktop blokkeert en er verschillende afbeeldingen of inscripties op plaatst. In dit geval zijn veel computeropdrachten niet beschikbaar.

Hoe u spam van uw bureaublad kunt verwijderen
Hoe u spam van uw bureaublad kunt verwijderen

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Start uw computer opnieuw op in de veilige modus om spam van het bureaublad te verwijderen. Om dit te doen, drukt u voordat u het besturingssysteem laadt op de F8-toets en selecteert u veilig uit de aangeboden opties. Klik op de knop "Start", selecteer de opdracht "Uitvoeren", typ de opdracht Msconfig, klik op "OK", er verschijnt een venster, selecteer het item "Autostart" erin, zoek naar een programma met een verdachte naam in de lijst en verwijder het vinkje ernaast. Klik op "Toepassen" en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Download en installeer het Process Explorer-programma (soft.softodrom.ru/ap/Process-Explorer), voeg de programmasnelkoppeling toe aan het opstarten, als de vorige methode niet heeft geholpen om spam op het bureaublad te verwijderen.

Stap 3

Start normaal opnieuw op, klik op het tabblad Procesverkenner in de taakbalk, klik op het commando Verplaatsen en plaats het waar u het op het scherm kunt zien, selecteer het menu Opties, selecteer Altijd bovenaan. Nu staat het programmavenster bovenaan het spamvenster. Klik op het procescommando van Findo Window in het programmavenster en wijs de cursor naar het spamvenster. Het programma geeft de naam van het proces aan. Plaats de muisaanwijzer erop en herschrijf het pad naar het bestand dat de bron van het proces is.

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op het proces en selecteer de opdracht kill process Tree. Ga vervolgens naar de bronmap en verwijder daar alle bestanden, maak de prullenbak leeg om het bureaublad volledig te wissen van spam.

Stap 5

Ga naar de register-editor, selecteer hiervoor in het hoofdmenu de opdracht Uitvoeren, voer in het venster Regedit in, klik op OK. Zoek met Ctrl + F8, voer de procesnaam in het zoekveld in en verwijder eventueel gevonden waarden.

Stap 6

Downloaden van de site https://www.freedrweb.com/cureit/?lng=ru CureIt genezend hulpprogramma, start uw computer opnieuw op in de veilige modus, voer dit hulpprogramma uit en voer een volledige systeemscan uit, verwijder alle gevonden virussen.

Aanbevolen: