Hoe Een Laptop-voeding Te Openen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Laptop-voeding Te Openen?
Hoe Een Laptop-voeding Te Openen?

Video: Hoe Een Laptop-voeding Te Openen?

Video: Hoe Een Laptop-voeding Te Openen?
Video: laptop charger repairing 2024, April
Anonim

Een voeding is een adapter die uw laptop van stroom voorziet terwijl deze is aangesloten op een netwerk. Het is vermeldenswaard dat dergelijke batterijen niet bedoeld zijn voor zelfreparatie en vervanging, dus u zult tijdens de demontage enige problemen ondervinden. Het is alleen nodig om de voeding te demonteren als deze defect is en een kleine hoeveelheid spanning produceert.

Hoe een laptopvoeding te openen?
Hoe een laptopvoeding te openen?

Noodzakelijk

scalpel of hamer

instructies:

Stap 1

Open de oplaadcassette. Snijd de zijvulling af en snijd met een scalpel, licht tikkend, het plastic van de naad af. Om dit te doen, volstaat het om slechts langs één kant van het blok te lopen. Het is belangrijk om correct te bepalen welke kant van het geheugen een rand is en welke een groef. Het is noodzakelijk om naar de kant te tasten die zonder de rib is.

Stap 2

Als er geen scalpel beschikbaar is, kan een hamer worden gebruikt om het apparaat te openen. Wikkel de voeding in een handdoek en tik met een kleine hamer op de naad. De slagen moeten duidelijk en sterk genoeg zijn om het lichaam langzaam te laten divergeren. Na het tikken gaat de voeding gemakkelijk open en blijft er geen schade achter op het kunststof oppervlak.

Stap 3

Verwijder de behuizing. De voeding is een metalen doos met daaronder planken. Zoek de oorzaak van de storing, namelijk controleer de spanning aan de uitgang van het bord. Als het apparaat de vereiste spanning geeft, moet het probleem worden gezocht in de draad zelf of in de stekker die in de laptop wordt gestoken.

Stap 4

Verwijder de plastic stop van de stekker en controleer de integriteit van de draden. Als de draden beschadigd zijn, knip dan het overbodige deel af en soldeer de onbeschadigde delen. Isoleer elke draad zorgvuldig.

Stap 5

Als de demontage en montage van de voedingskast zorgvuldig wordt uitgevoerd, blijft de schade die is ontstaan bij het openen bijna onzichtbaar en behoudt de oplader zijn uiterlijk.

Aanbevolen: