Windows Starten Zonder Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Windows Starten Zonder Wachtwoord
Windows Starten Zonder Wachtwoord

Video: Windows Starten Zonder Wachtwoord

Video: Windows Starten Zonder Wachtwoord
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, April
Anonim

Vaak is het invoeren van een wachtwoord om toegang te krijgen tot het besturingssysteem overbodig. Hoe kan ik het uitschakelen? Het verwijderen van deze instelling zou niet lang moeten duren.

Windows starten zonder wachtwoord
Windows starten zonder wachtwoord

instructies:

Stap 1

Open het bedieningspaneel van de computer. Zoek het menu voor het instellen van gebruikersaccounts, daar kunt u alle gegevens wijzigen om in te loggen op het besturingssysteem, een wachtwoord instellen of verwijderen, de systeemgebruikersnaam wijzigen, een nieuwe toevoegen, enzovoort.

Stap 2

Selecteer het item aan de rechterkant van het venster "Account wijzigen". Gebruik de linker- en rechterpijltjestoetsen en de Backspace-toets om door de menu's te navigeren. Klik eenmaal op het account waarvan u de inlogparameters wilt configureren.

Stap 3

Klik op "Wachtwoord verwijderen". Om deze procedure te voltooien, moet u deze invoeren in het configuratievenster dat verschijnt om te bevestigen dat u de eigenaar van de computer bent.

Stap 4

Als u zich bij Windows wilt aanmelden zonder het wachtwoord voor het account in te voeren, start u de computer in de veilige modus. Om dit te doen, drukt u bij het aanzetten van de computer op de F8-toets. Selecteer Veilige modus in de opties voor het laden van het besturingssysteem die op het scherm verschijnen. Log via Windows in met een ander account.

Stap 5

Zoek via het menu van het configuratiescherm "Gebruikersaccounts" het profiel waarvan u het inlogwachtwoord moet verwijderen. Volg de juiste stappen en start uw computer opnieuw op.

Stap 6

Als u wilt inloggen zonder uw wachtwoord te kennen of te onthouden, gebruikt u verschillende programma's van derden. De meeste bevatten virussen en kwaadaardige code, dus wees uiterst voorzichtig als u besluit een dergelijke stap te zetten. U kunt dit het beste toevertrouwen aan mensen met de vaardigheden van een zelfverzekerde computergebruiker.

Stap 7

Installeer het besturingssysteem opnieuw zonder te formatteren. Dit zal u helpen uw aangepaste bestanden op te slaan. Stel in de toekomst gedenkwaardige wachtwoorden in en het beste van alles is om ze op te schrijven.

Aanbevolen: