Hoe De Gebruiker "Beheerder" In Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Gebruiker "Beheerder" In Te Schakelen
Hoe De Gebruiker "Beheerder" In Te Schakelen

Video: Hoe De Gebruiker "Beheerder" In Te Schakelen

Video: Hoe De Gebruiker
Video: Service (beheerder) - Wachtwoord gebruiker wijzigen of deblokkeren 2024, Mei
Anonim

De gebruiker “Beheerder” heeft maximale controle over de functies van de computer. De activering ervan gebeurt op verschillende manieren, waarvan sommige met het invoeren van een wachtwoord.

Een gebruiker inschakelen
Een gebruiker inschakelen

instructies:

Stap 1

Als uw computer een Engelse versie van het besturingssysteem heeft, gebruik dan de opdrachtregel en voer de volgende opdracht daarin in: net user Administrator / active: yes. Druk op de Enter-toets. Ga daarna naar het computerbeheermenu door er met de rechtermuisknop op te klikken. Selecteer de groep lokale gebruikers en groepen en vervolgens Gebruikers. Schakel op de Administrator-gebruiker in de eigenschappen het menu-item uit dat verantwoordelijk is voor het deactiveren ervan. Wijzigingen toepassen.

Stap 2

Als u een Russische versie van het besturingssysteem hebt geïnstalleerd, gebruikt u dezelfde volgorde, behalve de opdracht die in de regel is geschreven. Plak de volgende tekst erin: net user Administrator / active: yes. Druk vervolgens ook op Enter en volg de bovenstaande volgorde precies.

Stap 3

Log in op de computer met een account met beheerdersrechten. Om dit te doen, klikt u op de knop "Start" en selecteert u de gebruikerswijziging in de opties. Klik in de selectie van accounts op degene die beheerdersrechten heeft (meestal is deze ondertekend) en log in. Houd er rekening mee dat als er eerder een wachtwoord voor is ingesteld, u dit opnieuw moet invoeren.

Stap 4

Om elke actie uit te voeren die geavanceerde functies vereist, klikt u op de snelkoppeling van het softwarehulpprogramma dat u gebruikt en selecteert u "Als administrator uitvoeren" en voert u indien nodig het wachtwoord in. Als u nog niet eerder een wachtwoord heeft ingesteld, laat u het veld om het in te voeren leeg.

Stap 5

Vergeet nooit de wachtwoorden die u invoert, aangezien ze zeer moeilijk te herstellen zijn, in de meeste gevallen zelfs onmogelijk. Schrijf ze beter apart op. Log niet in op de computers van anderen onder een beheerdersaccount zonder eerst toestemming te vragen aan de eigenaar.

Aanbevolen: