Afbeeldingen Opnemen

Inhoudsopgave:

Afbeeldingen Opnemen
Afbeeldingen Opnemen

Video: Afbeeldingen Opnemen

Video: Afbeeldingen Opnemen
Video: Foto Afbeeldingen Excel Automatisch, zie ook www.imagesinexcel.com 2024, Mei
Anonim

Internetbrowsers ondersteunen de mogelijkheid om afbeeldingen uit te schakelen. Deze functie wordt gebruikt om verkeer te besparen of het weergeven van geladen pagina's te versnellen. Met deze instelling kunt u de weergave van afbeeldingen van specifieke sites in- of uitschakelen.

Afbeeldingen opnemen
Afbeeldingen opnemen

instructies:

Stap 1

Als u in Internet Explorer afbeeldingen wilt opnemen, gebruikt u het menu "Extra" door het gedeelte "Internetopties" te selecteren. Ga in het instellingenvenster naar het tabblad "Geavanceerd". Blader door de lijst, zoek de regel "Afbeeldingen weergeven" in het gedeelte "Multimedia" en plaats een vinkje in het vakje. Sla uw wijzigingen op door op "OK" onder aan het venster te klikken.

Stap 2

Ga in de Opera-webbrowser naar het hoofdmenu op het tabblad "Weergave". Klik met de linkermuisknop op het item "Afbeeldingen". Selecteer in het volgende menu Alle afbeeldingen weergeven. Bevestig de wijzigingen.

Stap 3

Om de Mozilla Firefox-browser te configureren, opent u het gedeelte "Extra" in het bovenste menu. Selecteer "Instellingen". Ga dan naar het tabblad "Inhoud" en vink het vakje aan naast de zin "Afbeeldingen automatisch uploaden". Om aan te geven welke sites wel of geen foto's mogen uploaden, klikt u op de knop "Uitsluitingen" in dezelfde regel. Voer de domeinnamen van de sites in en vink "Blokkeren" of "Toestaan" aan en vul zo de lijst met uitsluitingen in. Als u klaar bent, klikt u op Sluiten. Om de wijzigingen in de instellingen op te slaan, klikt u op "OK".

Stap 4

Ga in de Apple Safari-browser naar het menu Bewerken. Selecteer "Instellingen". Ga naar het tabblad "Uiterlijk" en vink het vakje aan naast "Afbeeldingen weergeven bij het openen van een pagina". Sla de geïnstalleerde instellingen op.

Stap 5

Zoek in de Chrome-webbrowser van Google naar de afbeelding van de moersleutel in de rechterbovenhoek tegenover de adresbalk. Selecteer opties". Ga op de instellingenpagina naar het gedeelte "Aanvullend" en klik in de kolom "Persoonlijke gegevens" op de knop "Instellingen voor inhoud". Vink in het veld "Afbeeldingen" het selectievakje "Alles weergeven" aan. Klik op Uitzonderingen beheren om filters te verfijnen en te beheren. Er zijn wijzigingen aangebracht, sluit het tabblad browserinstellingen.

Aanbevolen: