Meerdere Afbeeldingen Koppelen

Inhoudsopgave:

Meerdere Afbeeldingen Koppelen
Meerdere Afbeeldingen Koppelen

Video: Meerdere Afbeeldingen Koppelen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Meerdere Foto's Samenvoegen in Photoshop. 2023, Februari
Anonim

Montage wordt meestal het creëren van het effect van het laden van een schijf in een optische medialezer genoemd. Tegelijkertijd bestaan ​​​​zowel de lezer als de schijf zelf niet in werkelijkheid - een exacte kopie ervan wordt gebruikt als een schijf, geplaatst in een containerbestand ("schijfkopie") en de virtuele lezer wordt gemaakt door een speciale emulator programma. Met deze procesvirtualisatietechniek kunnen optische schijven via het netwerk worden verzonden en in virtuele vorm worden gebruikt zonder de fysieke aanwezigheid van de cd- of dvd-media zelf.

Meerdere afbeeldingen koppelen
Meerdere afbeeldingen koppelen

instructies:

Stap 1

Gebruik een van de emulatorprogramma's waarmee u meer dan één virtuele lezer kunt maken als u meerdere schijfkopieën tegelijk moet koppelen. De gratis versie van het Daemon Tools-programma is bijvoorbeeld ontworpen voor de gelijktijdige werking van vier virtuele schijven. Het programma heeft een Russischtalige interface, een goede reputatie en is zeer eenvoudig te gebruiken. De Lite-versie is volledig gratis en niet "shareware", dat wil zeggen dat het programma na een tijdje niet stopt met werken. Downloaden van de website van de fabrikant veroorzaakt geen onverwachte problemen

Stap 2

Installeer Daemon Tools Lite en na het opnieuw opstarten van het systeem vindt u het pictogram in het systeemvak (in het systeemvak van de taakbalk). Als u met de rechtermuisknop op dit pictogram klikt, wordt een contextmenu geopend waarin u de sectie Virtuele cd / dvd-rom moet uitvouwen. Standaard maakt het programma onmiddellijk na het laden één virtuele schijf aan, dus in deze sectie vindt u één item - "Drive 0: geen gegevens". Om twee schijfkopieën te koppelen, moet u nog een virtuele lezer aan deze lijst toevoegen. Om dit te doen, verplaatst u de cursor naar het onderste item van het uitgebreide menugedeelte ("Het aantal stations instellen") en selecteert u de regel "2 stations" in de vervolgkeuzelijst. Daarna, gedurende een paar seconden, zal het scherm het opschrift "Updating virtual images" weergeven en wanneer het verdwijnt, kunt u de montageprocedure starten.

Stap 3

Vouw hetzelfde contextmenu opnieuw uit en ga naar dezelfde sectie Virtuele cd / dvd-rom. Plaats de cursor op het item "Drive 0: geen gegevens" en selecteer in de vervolgkeuzelijst met opdrachten de regel "Beeld monteren". Er wordt een standaarddialoogvenster geopend waarin u het bestand met de vereiste schijfkopie moet zoeken en op de knop "Openen" moet klikken. De afbeelding wordt door het programma gemount.

Stap 4

Herhaal de vorige stap voor de tweede schijfkopie en selecteer deze keer "Drive 1: No Data".

Populair per onderwerp